• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Sende belirti varmı
canım benim çatlamadan beri belirtim var kasık ağrısı batması gibi bişey regliden ağır ağrısı.

birde 1 haftadır bir iştahım açıldı ki sorma :(

birde dün gece diş ağrısı oldu ne alaka onu hiç duymamıştım.

canım kızlarım valla dün gece 3 te test yapıp sonrada uykusuz işe geldim :( hiç uyuyamadım.
nasıl stres yapmayacaksak artık :KK70:

bugün iş çıkışı hastaneye gidip kan vereceğim sanırım bekleyemiyorum :KK16:
çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim.

ne olursun Allahım hepimizin bebeği bizimle olsun çoook aminnnn :dua::dua::dua:
İnşallah canım ama bence seninleee 💕 ilk denemen miydi peki

İnşallah canım ama bence seninleee 💕 ilk denemen miydi peki
Kuzum çok amin inşallah 🙏❤️🤲🏼

Geçen ay denedim ama ovulasyon testi yapmadan kafama göre yapmıştım ama bu ay Regl biter bitmez ovü testi yapmaya başlayıp yumurtlama ve çatlama değerlendirmiştim.
Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Günüm❤️🙏🌺

Kuzum çok amin inşallah 🙏❤️🤲🏼

Geçen ay denedim ama ovulasyon testi yapmadan kafama göre yapmıştım ama bu ay Regl biter bitmez ovü testi yapmaya başlayıp yumurtlama ve çatlama değerlendirmiştim.
Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Günüm❤️🙏🌺
O zaman sende mi
Şubat annesi olacaksın 🫶🏻 2026 şubat ayı anneleri gruba gelirsin artık🙃

Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız🫣🤲🏼🙏❤️

Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi

Yorumlarınıza ihtiyacım var 😞
Reglime 4 gün kaldı bu arada
Ü
canım kızlarım valla dün gece 3 te test yapıp sonrada uykusuz işe geldim :( hiç uyuyamadım.
nasıl stres yapmayacaksak artık :KK70:

bugün iş çıkışı hastaneye gidip kan vereceğim sanırım bekleyemiyorum :KK16:
çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim.

ne olursun Allahım hepimizin bebeği bizimle olsun çoook aminnnn :dua::dua::dua:
amin canım İnşallah ben bugün kan verdim negatif

_haziran _haziran ben çizgiyi gördüm ovilasyon da koyulaşıyor awox hemen gösterdiyse eğer hayırlı olsun 💐
Diş ağrısını burda birisinde daha görmüştüm ilk gebeliğinde de olmuş ikincide de diş ağrısı ile anlamış. Hormonlar değiştiği için bazen ağız içi yara oluyor bazen dişe vuruyor. Benim bir kaybım var mesela bende de test yaparken uçuk çıkmıştı tüm dudaklarımda 😅 tabi sen bi kan ver netleştir 💐

_haziran _haziran ben çizgiyi gördüm ovilasyon da koyulaşıyor awox hemen gösterdiyse eğer hayırlı olsun 💐
Diş ağrısını burda birisinde daha görmüştüm ilk gebeliğinde de olmuş ikincide de diş ağrısı ile anlamış. Hormonlar değiştiği için bazen ağız içi yara oluyor bazen dişe vuruyor. Benim bir kaybım var mesela bende de test yaparken uçuk çıkmıştı tüm dudaklarımda 😅 tabi sen bi kan ver netleştir 💐

çok sagol canım benim demek ki diş oluyormuş ya ilk deneyimlerim o sebeple buradan çok sey öğrendim :dua:
kan vereceğim ama 2 gün dayanmak istiyorum, bakalım hayırlısı :KK14:

Back
X