- 28 Haziran 2025
- 438
- 138
- 18
- 31
Pendikteyim canım girişteNeresinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pendikteyim canım girişteNeresinde
Anladım ben de esenyurttayım diğer giriştePendikteyim canım girişte
5 gun oluyorum 6. Gun bekleme yani doktora gittim olabilir korunmayi biraktiktan sonra lekelenme tarzi adet dediHadi ya baya uzunmuş canım normalde kaç gün regl oluyorsun
Bende bilmiyorum istanbulu canım buraya gelin geldim ben geçen yılAnladım ben de esenyurttayım diğer girişte![]()
Aa çok yeni dahaBende bilmiyorum istanbulu canım buraya gelin geldim ben geçen yıl![]()
Canım benim senelerdir lekelenme olur ilk iki gün çok az kanama sonraki 3 gün leke devam eder5 gun oluyorum 6. Gun bekleme yani doktora gittim olabilir korunmayi biraktiktan sonra lekelenme tarzi adet dedi
Evet canım sen buralı mısın aslenAa çok yeni daha![]()
Herkesin farkli iste benim kanamam da cok mesela ama herseyim normal cok sukur seninde ayaklarin usuyo mu burasi suan 30 derece deCanım benim senelerdir lekelenme olur ilk iki gün çok az kanama sonraki 3 gün leke devam eder
Yok canım yazın ben yanıyorum valla üşümekten ziyade sıcağı hiç sevmiyorumHerkesin farkli iste benim kanamam da cok mesela ama herseyim normal cok sukur seninde ayaklarin usuyo mu burasi suan 30 derece de
Yok ben görev yapıyorum istanbuldaEvet canım sen buralı mısın aslen
Nedense benim de ayaklarım hep üşüyor birkaç gündürYok canım yazın ben yanıyorum valla üşümekten ziyade sıcağı hiç sevmiyorum
Anladım canım ne iş yapıyorsun alıştın mı bariYok ben görev yapıyorum istanbulda
Kansızlığın yok dimi canımNedense benim de ayaklarım hep üşüyor birkaç gündür
3. Yılım burada alıştık mecbur memurunAnladım canım ne iş yapıyorsun alıştın mı bari
Baya olmuş evet allah kolaylık versin valla zor istanbulda yaşamak çok kalabalık3. Yılım burada alıştık mecbur memurun
Yok sadece demir eksikliğim var onun için ilaç kullanıyorumKansızlığın yok dimi canım
Evet özellkle de avrupa çok kalabalık sağ olunBaya olmuş evet allah kolaylık versin valla zor istanbulda yaşamak çok kalabalık
Evet buralar sakin ama çarşıya çıkınca çok kötüEvet özellkle de avrupa çok kalabalık sağ olun
Buda yapıyor canım ben senelerce çektim üşürdü dediğin gibiYok sadece demir eksikliğim var onun için ilaç kullanıyorum
Cok dusuk degil ne bilim bu havada usumesi garip geldiBuda yapıyor canım ben senelerce çektim üşürdü dediğin gibi