- 28 Haziran 2025
- 437
- 138
- 18
- 31
1 paketi geçiyor canım dün 1 paket içtim tam azaltıp yarım pakete düşürürsem iyi olurEvet aslında doğrusu bırakmak günde ne kadar içiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 paketi geçiyor canım dün 1 paket içtim tam azaltıp yarım pakete düşürürsem iyi olurEvet aslında doğrusu bırakmak günde ne kadar içiyorsun
Yaptım çıkmadı kaset test laboquickKaset testte çıkmayabilir ama erken gebelik testinde çıkabilir canım
Bat ne zaman canım kasetler çok geç belli ediyor erken gebelik testleri 6 gün önceye kadar belli ediyor benim geçen ay öyle olmuştuYaptım çıkmadı kaset test laboquick
18 19 unda aslında 18 inde pembe akıntı ile başladı 19 un da söküldü hangisini saymalıyımBat ne zaman canım kasetler çok geç belli ediyor erken gebelik testleri 6 gün önceye kadar belli ediyor benim geçen ay öyle olmuştu
Sen 18 ini baz al canım ben öyle sayıyorum akşam başlasa bile 18 diye hesaplıyorum beklenen adet tarihin ne zaman oluyor şimdi18 19 unda aslında 18 inde pembe akıntı ile başladı 19 un da söküldü hangisini saymalıyım
18 ağustosSen 18 ini baz al canım ben öyle sayıyorum akşam başlasa bile 18 diye hesaplıyorum beklenen adet tarihin ne zaman oluyor şimdi
Çok erken kaset test için canım erken gebelik testin varsa yapabilirsin yumurtlama tarihinden say 12 gün erken gebelik testi için18 ağustos
Ben yarım paket içiyorum1 paketi geçiyor canım dün 1 paket içtim tam azaltıp yarım pakete düşürürsem iyi olur
Çok içmiyorsun sen azaltabilirsin canımBen yarım paket içiyorum
Aslında daha az içiyordum da çoğalmış hali azaltmam lazımÇok içmiyorsun sen azaltabilirsin canım
Çok güzel canım kaç yıldır kullanıyorsun sen ben 12 sene oldu başlayalıAslında daha az içiyordum da çoğalmış hali azaltmam lazım
Benimde yumurtlama ustunden bir hafta gecti kaldi bir hafta 18 bat gunum nasil dayanicam acabaÇok erken kaset test için canım erken gebelik testin varsa yapabilirsin yumurtlama tarihinden say 12 gün erken gebelik testi için
Bizimle sohbet ederek canım bizde aynı durumdayız konuşuruz burda her gün belirtilerimizi falanBenimde yumurtlama ustunden bir hafta gecti kaldi bir hafta 18 bat gunum nasil dayanicam acaba![]()
Sizler hangi günler ilişki yaptınız benim 8 ağustos pik gördüm 7 ve 9 da yaptımEvet canım az kaldı bakalım aslında doktor bana gebelik düşündüğümde bırakmamızı söyledi eşimle ama ben anjiyo oldum seneler önce yine bırakamadım![]()
Ben yumurtlama başlar başlamaz 3 gün değerlendirdim canım ondan önce de gün aşırı şuan gün aşırı devam ediyorum adet tarihine kadarSizler hangi günler ilişki yaptınız benim 8 ağustos pik gördüm 7 ve 9 da yaptım
Evet ben de hep buralardayım zaten okuyorum sizleri tam yumurtlama günümde doktora gitmiştim ben kontrol amaçlı yumurtlama günüymüş meğerse üç gün arkaarkaya değerlendirdik sağ kısımda batma rahminin orta kısmında da sızı hissediyorum çoğu zaman ve gaz Sancım da var üstüne bir de yüzümü sivilceler bastıBizimle sohbet ederek canım bizde aynı durumdayız konuşuruz burda her gün belirtilerimizi falan![]()
Sevindim canım burda olmanaEvet ben de hep buralardayım zaten okuyorum sizleri tam yumurtlama günümde doktora gitmiştim ben kontrol amaçlı yumurtlama günüymüş meğerse üç gün arkaarkaya değerlendirdik sağ kısımda batma rahminin orta kısmında da sızı hissediyorum çoğu zaman ve gaz Sancım da var üstüne bir de yüzümü sivilceler bastı
Al benden de o kadar bacaklarim bile agriyo evdeyim yani calismiyorum bende anlamadimSevindim canım burda olmana
Sivilcelenme hariç benim belirtilerle aynı seninde sırt ağrım çok benim ya olur mu ki başka neyden olacak ağrı bilmiyorum hep dinleniyorum bu ara
İnşallah bebişlerdir ya bize bunu yapanAl benden de o kadar bacaklarim bile agriyo evdeyim yani calismiyorum bende anlamadim
Bende pek bi belirti yok çok merak ettim inşallah gönlünüzce olurEvet ben de hep buralardayım zaten okuyorum sizleri tam yumurtlama günümde doktora gitmiştim ben kontrol amaçlı yumurtlama günüymüş meğerse üç gün arkaarkaya değerlendirdik sağ kısımda batma rahminin orta kısmında da sızı hissediyorum çoğu zaman ve gaz Sancım da var üstüne bir de yüzümü sivilceler bastı