BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Sizler hangi günler ilişki yaptınız benim 8 ağustos pik gördüm 7 ve 9 da yaptım
Ben yumurtlama başlar başlamaz 3 gün değerlendirdim canım ondan önce de gün aşırı şuan gün aşırı devam ediyorum adet tarihine kadar

Bizimle sohbet ederek canım bizde aynı durumdayız konuşuruz burda her gün belirtilerimizi falan🥰
Evet ben de hep buralardayım zaten okuyorum sizleri tam yumurtlama günümde doktora gitmiştim ben kontrol amaçlı yumurtlama günüymüş meğerse üç gün arkaarkaya değerlendirdik sağ kısımda batma rahminin orta kısmında da sızı hissediyorum çoğu zaman ve gaz Sancım da var üstüne bir de yüzümü sivilceler bastı

Evet ben de hep buralardayım zaten okuyorum sizleri tam yumurtlama günümde doktora gitmiştim ben kontrol amaçlı yumurtlama günüymüş meğerse üç gün arkaarkaya değerlendirdik sağ kısımda batma rahminin orta kısmında da sızı hissediyorum çoğu zaman ve gaz Sancım da var üstüne bir de yüzümü sivilceler bastı
Sevindim canım burda olmana🥰
Sivilcelenme hariç benim belirtilerle aynı seninde sırt ağrım çok benim ya olur mu ki başka neyden olacak ağrı bilmiyorum hep dinleniyorum bu ara

Bende pek bi belirti yok çok merak ettim inşallah gönlünüzce olur

Back
X