BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Bence gecikmeyi bekleyin.Geç dollenme oluyormus burada cok okudum.Regl olana kadar hep umut var.Açıkçası 2.bebegimde ben de sabırsız davranmistim.Regle 5-6 gün kala kaset testte ilk 1 dakikada çıkan hafif pembe silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani ilişkiden 10 gün sonra.2-3 gün sonra beta 83.5 la tescillenmişti.Erken öğrenince kese gorunup kalp atisini duyana kadar ne stresler yaşadım.Bu sefer dayanıp beklemeyi düşünüyorum.Tatildeyim meşgulüm kafamı takmamaya calisiyorum.Dönüşte de test zamanı gelmiş olur diye düşünüyorum.Bir taraftan da havuza denize giriyorum ya varsa bisey olursa diye aklıma gelmiyor değil.:KK17:
Evet biraz sabırsız davranıyoruz erken öğrenelim dikkat edelim diyoruz ama daha da stres oluyoruz siz yinede gebe gibi davranın dikkat edin kendinize🥰

Evet biraz sabırsız davranıyoruz erken öğrenelim dikkat edelim diyoruz ama daha da stres oluyoruz siz yinede gebe gibi davranın dikkat edin kendinize🥰
Elimden geleni yapıyorum.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Öncelikle ilk bebegi olacak olanlar ve çok uğraşanlar için dua ediyorum.Allah önce onların kucagini doldursun🥰🤩

Elimden geleni yapıyorum.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Öncelikle ilk bebegi olacak olanlar ve çok uğraşanlar için dua ediyorum.Allah önce onların kucagini doldursun🥰🤩
Allah razı olsun canım inşallah bekliyoruz bakalım bir ümit 🤲🏻🥰

Bende ayniyim cnm kaldi iki ama yapmak da istemiyorum allahtan yarin misafirlerim var dolu olucam
Benim de bel günüm var diye tahmin ediyorum bugün sabah kalktım göğüslerim iyice davul gibi ama her adet öncesi de bunu yaşıyorum bu sefer de adet geliyor diye düşünmeye başladım

Kaç aydır farklı farklı belirti yaşayıp umutsuzluğa düştüğüm için kendi kendime şey demiştim artık belirti aramayacağım bunlar adet zamanı da yaşanıyor. Eğer ara kanama yaşarsam o zaman ancak yerleşme olduğuna emin olup belirti arayacağım. Şimdi regle dokuz gün kala kanama yaşadım neyden olduğunu bilmiyorum ama yine asla emin değilim varlığından modum git gide düşüyor tarih yaklaştıkça

Benim de bel günüm var diye tahmin ediyorum bugün sabah kalktım göğüslerim iyice davul gibi ama her adet öncesi de bunu yaşıyorum bu sefer de adet geliyor diye düşünmeye başladım

Bnmde regle uc gun kala goguslerim sisti hassaslasti bende olmazdi ama iki aydir duzenim bozuldu bu ay duzene giricek dige de olmus olabilir diyorum kaldi 2 pazartesi bat

Bnmde regle uc gun kala goguslerim sisti hassaslasti bende olmazdi ama iki aydir duzenim bozuldu bu ay duzene giricek dige de olmus olabilir diyorum kaldi 2 pazartesi bat
Eary test yapsana 3 gün kala baya doğru sonuç veriyor bu bekleme hissi iğrenç bişey bence

Back
X