BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Ben bu ay ovulasyon testi aldım ama test hakkında hiçbir bilgim yok ne zaman başlamalıyım? Bilgin var mı canım? 🫶

Ben bu ay ovulasyon testi aldım ama test hakkında hiçbir bilgim yok ne zaman başlamalıyım? Bilgin var mı canım? 🫶
Bende kız valla yeni başladım 4.gün başladım ben internetten sipariş vermiştim ancak geldi senin ne zaman bitti regl

Bende ovülasyon testi ile takip ediyorum benim yumurtlamam çabuk oluyo reglim bittikten sonra bir gün ara verip başladım geçen ay öyle yaptım bu ay da öyle erken başladım

Benim 28 temmuzda regl bitti 1 Ağustos da yumurtlamam oldu
Gözün aydın canım benim testi de yorumlar mısın gece yaptığımı görme yapılmıyormuş bende yumurtlama olur diye yapmıştım denedim bi kez

Eklentiler

• IMG_2934.webp
    IMG_2934.webp
    126,2 KB · Görüntüleme: 15
Gözün aydın canım benim testi de yorumlar mısın gece yaptığımı görme yapılmıyormuş bende yumurtlama olur diye an

Gözün aydın canım benim testi de yorumlar mısın gece yaptığımı görme yapılmıyormuş bende yumurtlama olur diye yapmıştım denedim bi kez
Yumurtlama daha olmamış sanki canım yapmaya devam et istersen 😊

Back
X