BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Ağrın da var mı canım değerlendirsen çok güzel olurdu ama kısmet
Bugün olan ilişki yetmezmi catlamasi icin havuc yicem ama inşallah hemen çatlar sabah 8.50 de pik yakaladım ama sanırım gece pik olmuştur üstüne 24 saat sonra çatladı desem off hesaplama yapmakla ömrüm bitecek

22 agustos canım 20 sinde belli olacak benimkide 14 koyuyorsun sanırım
Yumurtlama ne zman yakaladın ben bu ay kovalamicam hatta düşünmicem yarın yine lh yaparım silikmi o kadar her ay 8. Günden gebelik testi yapıp deli gibi para döktüm bu ay ilk olsun

Yumurtlama ne zman yakaladın ben bu ay kovalamicam hatta düşünmicem yarın yine lh yaparım silikmi o kadar her ay 8. Günden gebelik testi yapıp deli gibi para döktüm bu ay ilk olsun
2 gün önce yumurtlama hatta 3 gün önce bugun de çatlama canım çatlamadan sonra 13 gün sayıyormuşsun

Benim uygulamada yumurtlama günü 23 Ağustos gösteriyor ben ilk defa deniycem 1 oğlum var adet olunca spriali çıkartırcam direk bakalım nasıl olucak hiç ovülsayon testi falan yapmadım hiç bilmiyorum oğlum aralıkta 4 yaşına giriyor sizce iyi mi ara yaşları
Benimde kızım 24 aralıkta 4 e giriyor inşallah hemen olur sizin de

Benim uygulamada yumurtlama günü 23 Ağustos gösteriyor ben ilk defa deniycem 1 oğlum var adet olunca spriali çıkartırcam direk bakalım nasıl olucak hiç ovülsayon testi falan yapmadım hiç bilmiyorum oğlum aralıkta 4 yaşına giriyor sizce iyi mi ara yaşları
Buraya yazarsın canım yardımcı oluruz ovulasyon testinde yaşı iyi maşallah büyümüş

Ay inşallah siz de deniyorsunuz dimi bu pik falan ne beni biraz bilgilendirir misiniz ya ben hiç bilmiyorum ovülasyon ne zaman yapılır adet bittikten kaç gün sonra
Canım ben normalde erken yumurtladigim için adet bittikten 1 gun sonra trendyoldqn aldığım ovulasyon testleri ile takip ediyorum bu ay 14. Günüm sabah pik oldu yani cift çizgilerin ikiside aynı koyulukta yada t yazan daha koyu ise ona pik deniyor pikten sonraki en gec dogruysa 36 saat içinde yumurtluyorsun. Ekteki gibi hergun aynı saat ve 2 saat sıvı almadan yapiyorsun

Eklentiler

• 1000250782.webp
    1000250782.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 5
Canım ben normalde erken yumurtladigim için adet bittikten 1 gun sonra trendyoldqn aldığım ovulasyon testleri ile takip ediyorum bu ay 14. Günüm sabah pik oldu yani cift çizgilerin ikiside aynı koyulukta yada t yazan daha koyu ise ona pik deniyor pikten sonraki en gec dogruysa 36 saat içinde yumurtluyorsun. Ekteki gibi hergun aynı saat ve 2 saat sıvı almadan yapiyorsun
Çok teşekkür ederim 🙏

Back
X