Sen ne zaman test yapacaksınCanım benimde çatlama 8 ağustos kasık batmalarım var benimde inşallah tutmuştur sabırla beklicez artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman test yapacaksınCanım benimde çatlama 8 ağustos kasık batmalarım var benimde inşallah tutmuştur sabırla beklicez artık![]()
Bende ayın 20 sinde yapiyim diyorum canım bekleyebilirsem tabi 14 gün geçmiş oluyor yumurtlamamın üstündenSen ne zaman test yapacaksın![]()
Ben o kadar bekleyemicem ya 17sinde erken gebelik testi yapayım diyorumBende ayın 20 sinde yapiyim diyorum canım bekleyebilirsem tabi 14 gün geçmiş oluyor yumurtlamamın üstünden![]()
Benim elimde de var bu ay tredyoldan sipariş ettim takip etmek için yapabiliriz canım senin kaç gün geçmiş olacak yumurtlamının üstündenBen o kadar bekleyemicem ya 17sinde erken gebelik testi yapayım diyorum
10 gün canım. Sende belirti var mı şu anBenim elimde de var bu ay tredyoldan sipariş ettim takip etmek için yapabiliriz canım senin kaç gün geçmiş olacak yumurtlamının üstünden
Var canım çatlamadan önce sağ kasığım ağrıyordu şimdi sol kasığım batıyor iğne batar gibi bugun başladı10 gün canım. Sende belirti var mı şu an
Senin belirti var mı canım10 gün canım. Sende belirti var mı şu an
Çatlamadan sonra akıntı devam ediyor az az. Bir de göğüslerim büyüdü gibi geliyor ama bilmiyorum bu kadar erken belirti olmaz gibi canımSenin belirti var mı canım
Hiç belli olmaz canım yazanları okudum göğüslerde hassasiyetle öğreneb de çok inşallah tutunmuştur bebişlerÇatlamadan sonra akıntı devam ediyor az az. Bir de göğüslerim büyüdü gibi geliyor ama bilmiyorum bu kadar erken belirti olmaz gibi canım
Ben ovülasyon testi ile takip ettim ordan biliyorum ama. Gerçi akıntı oldu o zamanlarda da . İnşallah tutmuştur ikimizin deHiç belli olmaz canım yazanları okudum göğüslerde hassasiyetle öğreneb de çok inşallah tutunmuştur bebişlermesela bende hiç akıntı yok ne yumurtlama ne çatlama hiç olmadı tertemiz
İnşallah canım haberdar et beni günlük yazalım belirtileri mutlakaBen ovülasyon testi ile takip ettim ordan biliyorum ama. Gerçi akıntı oldu o zamanlarda da . İnşallah tutmuştur ikimizin de![]()
Tamam canım sen deİnşallah canım haberdar et beni günlük yazalım belirtileri mutlaka![]()
Tamam canım ederim mutlakaTamam canım sen de![]()
Canım merhabalar bugun ne belirtilerin var benim sık idrara çıkma ve yanma var sanırım idrar yollarım enfeksiyon kaptı böyle belirti olmaz sanırımTamam canım sen de![]()
Canım batlarımız aynı galiba benimde yumurtlamadan sonra devam eden akıntım varÇatlamadan sonra akıntı devam ediyor az az. Bir de göğüslerim büyüdü gibi geliyor ama bilmiyorum bu kadar erken belirti olmaz gibi canım
Daha çok erken değil mi benim ilişki olalı 2 gün oldu bat 22 hiç bişey hissetmiyorumCanım batlarımız aynı galiba benimde yumurtlamadan sonra devam eden akıntım var
Benim bat 19 canım biz gün aşırı şeklinde ilerliyoruz akıntım 2 ağustostan beri var bir ara kahverengi geldi iki damla sonra yine beyaz gelmeye devam ettiDaha çok erken değil mi benim ilişki olalı 2 gün oldu bat 22 hiç bişey hissetmiyorum
Benimde bat 22si 20si gibi test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapacaksınızDaha çok erken değil mi benim ilişki olalı 2 gün oldu bat 22 hiç bişey hissetmiyorum
Yerleşme lekelenmesidir inşallah camımBenim bat 19 canım biz gün aşırı şeklinde ilerliyoruz akıntım 2 ağustostan beri var bir ara kahverengi geldi iki damla sonra yine beyaz gelmeye devam etti
Benimde 22 bat canım bende 20 si yapmayı düşünüyorumBenimde bat 22si 20si gibi test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapacaksınız