Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç regl sancınız oluyor mu? inşallahAynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde bat 19 inşallah hamileyizdir
Senin belirtilerin var mı canımEvet canım ben geçen ay öylesine denedim valla dedim deneyelim bakalım ne olcak diye bu ay ovulasyon falan yaptım ama iyi oluyor ne zaman yumurtladığın kesinleşiyor
Hayır hiç olmadı hep rahat geçerHiç regl sancınız oluyor mu? inşallah![]()
Ben regl olacakmışım gibi yine sancılarım oluyor ara ara rahim ağrıyor yine de umudum var ama çünkü bi dğşük yapmıştım onda bildiğimiz regl sancısı çekmiştimHayır hiç olmadı hep rahat geçer
Daha reglimize var tutunmaya çalışıyor olabilir yerleşmedir diye umuyorumBen regl olacakmışım gibi yine sancılarım oluyor ara ara rahim ağrıyor yine de umudum var ama çünkü bi dğşük yapmıştım onda bildiğimiz regl sancısı çekmiştim
Erken gebelik testinde çıkar canım herhalde elinde test varsa sabah ilk idrarla dene biAyın 1 ve2 siydi
Canım mutlaka dene daha güvenli ilerliyorsun en azından ne zaman ne oluyor biliyorsunBu ay bir sonuç alamazsam bir dahaki ay bende başlayacağım
İnşallah bu ay güzel haberler alırız da gerek kalmazCanım mutlaka dene daha güvenli ilerliyorsun en azından ne zaman ne oluyor biliyorsun
İnşallah ya bol bol dua edelim bebişlerimiz olsunİnşallah bu ay güzel haberler alırız da gerek kalmaz![]()
Kanaman olmadığı sürece umut vardır canımBen regl olacakmışım gibi yine sancılarım oluyor ara ara rahim ağrıyor yine de umudum var ama çünkü bi dğşük yapmıştım onda bildiğimiz regl sancısı çekmiştim
İnşallah canım sen ne zamandır deniyorsunİnşallah ya bol bol dua edelim bebişlerimiz olsun![]()
Ay çok korkuyorum beklicem ya da normal test ile yaparımErken gebelik testinde çıkar canım herhalde elinde test varsa sabah ilk idrarla dene bi
Bu ikinci ayım canımİnşallah canım sen ne zamandır deniyorsun
Kaset testte çıkmayabilir ama erken gebelik testinde çıkabilir canımAy çok korkuyorum beklicem ya da normal test ile yaparım
Ovulasyon testim yapmak isteyen olursa örnek olsun size kaydedin kızlarİnşallah bu ay güzel haberler alırız da gerek kalmaz![]()
Süreç uzamadan bir sonuç alırız inşallah ben mesela korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi düşünüyordumBu ikinci ayım canım
Sen ne zaman bıraktın canımSüreç uzamadan bir sonuç alırız inşallah ben mesela korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi düşünüyordum
Bizim de iki ay oldu canım ovulasyon testine baktım da anlayamadım hangi gün yumurtlama oluyorSen ne zaman bıraktın canım
Her iki çizginin tam koyulukta olması gerekiyor canım 2 gün sürdü sonra silikleşince çatlamış oluyor t çizgisi silikleşinceBizim de iki ay oldu canım ovulasyon testine baktım da anlayamadım hangi gün yumurtlama oluyor