- 29 Temmuz 2024
- 952
- 324
- 23
Ne zamandır istiyorsunuz inşallah bu ay gönlümüzce olurBenimde 22 bat canım bende 20 si yapmayı düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır istiyorsunuz inşallah bu ay gönlümüzce olurBenimde 22 bat canım bende 20 si yapmayı düşünüyorum
Ben 2 ay oldu canım geçen ay tutunamadı galiba bu ay değerlendirdim Ovulasyon yaptım bekliyorum şimdi.sen ne zamandır deniyorsunNe zamandır istiyorsunuz inşallah bu ay gönlümüzce olur![]()
İnşallah canım öyledirYerleşme lekelenmesidir inşallah camım
Belirtilerin var mı canımİnşallah canım öyledir
Ben 1.5 senedir istiyorum ama hiç gebelik olmadı şu zamana kadarBen 2 ay oldu canım geçen ay tutunamadı galiba bu ay değerlendirdim Ovulasyon yaptım bekliyorum şimdi.sen ne zamandır deniyorsun
Doktora gözüktün mü canım değerlerin nasılBen 1.5 senedir istiyorum ama hiç gebelik olmadı şu zamana kadar
Pcosum eşiminde sprem değerlerinde bazı sıkıntılar var bu ayda doktorla yumurta takibi yaptım bu 4. Kez ilaçla takipti ve sondu olmazsa biraz dinlenip tüp bebeğe geçeceğim 2 yumurtam büyüdü birinin çatladığını gördük ultrasonda bakalım hayırlısı olsun inşallahDoktora gözüktün mü canım değerlerin nasıl
İnşallah olur allahın izniyle canımPcosum eşiminde sprem değerlerinde bazı sıkıntılar var bu ayda doktorla yumurta takibi yaptım bu 4. Kez ilaçla takipti ve sondu olmazsa biraz dinlenip tüp bebeğe geçeceğim 2 yumurtam büyüdü birinin çatladığını gördük ultrasonda bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ben de akıntı ovulasyondan sonra epey devam etti hala daha ediyor bat 18 19 da olabilir mi acabaBen ovülasyon testi ile takip ettim ordan biliyorum ama. Gerçi akıntı oldu o zamanlarda da . İnşallah tutmuştur ikimizin de![]()
Bebiş tutunuyordur inşallah canımBen de akıntı ovulasyondan sonra epey devam etti hala daha ediyor bat 18 19 da olabilir mi acaba
İnşallah amiiinBebiş tutunuyordur inşallah canımkişiden kişiye değişiyor akıntı bende hiç olmadı evlendiğimden beri akıntım yok denecek kadar az
Bir de 8 ve 9 ağultosta test yaptım negatifti çok erken değil miBebiş tutunuyordur inşallah canımkişiden kişiye değişiyor akıntı bende hiç olmadı evlendiğimden beri akıntım yok denecek kadar az
Canım akıntım var sadece bazen sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor ama piskolojik mi bilmiyorum geçen ay da bel ağrım vardı ama hamile değildim iki aydır deniyoruzBelirtilerin var mı canım
Yumurtlama tarihini biliyorsan 10 14 gün sonra belli olur canımBir de 8 ve 9 ağultosta test yaptım negatifti çok erken değil mi
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde bat 19 inşallah hamileyizdirBen de akıntı ovulasyondan sonra epey devam etti hala daha ediyor bat 18 19 da olabilir mi acaba
Vucudun sperme alışıyordur canım geçen ay ondan olmuştur sonuçta farklı bi sıvı giriyor inşallah bu ay tutar yaCanım akıntım var sadece bazen sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor ama piskolojik mi bilmiyorum geçen ay da bel ağrım vardı ama hamile değildim iki aydır deniyoruz
İnşallah canım ilk korunmayı bırakınca çoğu kişi yaşıyormuş bu durumu hamilelik belirtileriyle çok benziyor insan çok umutlanmak istemiyor ama insan umutlanıyor da böyle oluncaVucudun sperme alışıyordur canım geçen ay ondan olmuştur sonuçta farklı bi sıvı giriyor inşallah bu ay tutar ya![]()
Evet canım ben geçen ay öylesine denedim valla dedim deneyelim bakalım ne olcak diye bu ay ovulasyon falan yaptım ama iyi oluyor ne zaman yumurtladığın kesinleşiyorİnşallah canım ilk korunmayı bırakınca çoğu kişi yaşıyormuş bu durumu hamilelik belirtileriyle çok benziyor insan çok umutlanmak istemiyor ama insan umutlanıyor da böyle olunca
Ayın 1 ve2 siydiYumurtlama tarihini biliyorsan 10 14 gün sonra belli olur canım
Bu ay bir sonuç alamazsam bir dahaki ay bende başlayacağımEvet canım ben geçen ay öylesine denedim valla dedim deneyelim bakalım ne olcak diye bu ay ovulasyon falan yaptım ama iyi oluyor ne zaman yumurtladığın kesinleşiyor