BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Canım benim kahverengi lekelerim başladı geçen ay da böyle olmuştu regl olmuştum sonra, galiba ben eleniyorum bata 5 gün var ama bu ay galiba erken geliyor 🥺

Canım benim kahverengi lekelerim başladı geçen ay da böyle olmuştu regl olmuştum sonra, galiba ben eleniyorum bata 5 gün var ama bu ay galiba erken geliyor 🥺
Daha çok erken kuzum sen lekelenmeyi izle az gelirse kısa sürerse yerleşme kanamasıdır bende bakıyorum süreki oluyor mu diye

Canım normalde de regl ağrısı çekmem şuan da yok zaten ama arada sağ kasığım batıyor yine yoğunluğu az 1 damla belki var bilerek beyaz giyiyorum göreyim diye
İnşallah yerleşmedir canım eltim 1 hafta kanama görmüş adet yani o yüzden umut var bence hemen karamsar olma inşallah kesilir 🤲🏻

İnşallah canım bu sefer zaten gecikme olmadan test yapmayacağım sabredeceğim insan hayal kırıklığına uğruyor sonra
Valla geçen ay o kadar heveslendim ki ben pozitif çıkınca hastaneye kasık ağrısından gittim doktor hcg ye baktı yok dedi gebelik nasıl üzüldüm beklemiyordum bile ilk aydı denememiz insan beklemiyor olsa bile üzülüyor

Bat 22 ağustos civari olanlar test yapiyor musunuz?Çok erken di mi?Daha 8-9 gün var.

Hoşgeldin canım valla iki gündür yapıyorum erken olmasına rağmen ama belli olmuyor çok belli belirsiz gölge var sadece sende durumlar nasıl🥰
Ben yapmadım hiç test.Tatile gideceğim yarın varsa sorun yaşamam insallah.Bel ağrısı ve meme hassasiyeti başladı ben de.Ama normal zamanlarda da olabiliyor.Emin değilim.Kendi arabamızla 5 saatlik yol gideceğiz sabah.Denize havuza gireceğim.Yumurtlama dönemindeki İlk ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.

Ben yapmadım hiç test.Tatile gideceğim yarın varsa sorun yaşamam insallah.Bel ağrısı ve meme hassasiyeti başladı ben de.Ama normal zamanlarda da olabiliyor.Emin değilim.Kendi arabamızla 5 saatlik yol gideceğiz sabah.
Bişi olmaz canım dikkat et benimde aynı meme hassasiyeti var çatlamadan 3 gün sonra falan başladı sadece sağ mememin ucu acıyordu bugün yayıldı iki mememde de var

Back
X