- 28 Mayıs 2025
- 760
- 177
- 18
- 25
Predector la mi yaptin geneKız bilmiyorum valla gecen ay çok hassas şeyleri bile çıkardı ama yinede sevinmedim hemen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predector la mi yaptin geneKız bilmiyorum valla gecen ay çok hassas şeyleri bile çıkardı ama yinede sevinmedim hemen![]()
Neofol canım ismiAdi ne at bakim
Prodoctor canım predecter ikisi farklı benzer isimleriPredector la mi yaptin gene
Görseli gördüysen o canımKurumu çizgiisi falan anlamam ben![]()
Prodoctor mi yoksa yaptiginProdoctor canım predecter ikisi farklı benzer isimleri
Evet canımProdoctor mi yoksa yaptigin
Bu arada predector da kuruma çizgisi bırakmıştı geçen ay o yüzden güvenmiyorum ben belirtilere bakıyorumEvet canım
Baska testle denesene belki yalanci veriyordur birkac kiside gordum ben burda gecen ay da pozitif verdiyse belki yalancidir cunku kimyasal bile olsa pihtili kanaman olmasi lazim leke seklinde degilEvet canım
Bende kanama hiç olmaz canım çok olmaz yani o normalde de var testlerim evde gününü bekliyorum bakalımBaska testle denesene belki yalanci veriyordur birkac kiside gordum ben burda gecen ay da pozitif verdiyse belki yalancidir cunku kimyasal bile olsa pihtili kanaman olmasi lazim leke seklinde degil
Ama belli olmaz ya her ihtimal var awox alayım dedim oda yalancı vermiş bazılarına güvenemedim ovulasyonun var ınnovıta onlarda yalancı demişler sanırım en sağlıklısı kaset test artımed hariç yoksa geneli yalancı çıkarabiliyorBende kanama hiç olmaz canım çok olmaz yani o normalde de var testlerim evde gününü bekliyorum bakalım
Ondan demedim cnm gecen ay kimyasal olduysa pihtili atman gerekirdi ondan dedim cunku o da dollenmis yumurta oluyo yaBende kanama hiç olmaz canım çok olmaz yani o normalde de var testlerim evde gününü bekliyorum bakalım
Valla hiç olmadım doğru düzgün leke oldu beklenen adet günümden önce 2 gün sürdü çok çok azdı yani adet te olmadım sonra ne oldu çözemedimOndan demedim cnm gecen ay kimyasal olduysa pihtili atman gerekirdi ondan dedim cunku o da dollenmis yumurta oluyo ya
İnsallah. Bu sefer vardir bekle bari iki gun sonra tekrarla ama baska bi testle yap bariValla hiç olmadım doğru düzgün leke oldu beklenen adet günümden önce 2 gün sürdü çok çok azdı yani adet te olmadım sonra ne oldu çözemedim
Aynen canım 2 gün daha geçsin bakalım strep testle yapıcam kasette var ama daha erken olur sanırımİnsallah. Bu sefer vardir bekle bari iki gun sonra tekrarla ama baska bi testle yap bari
Yani biraz erken ona erken gebeliklerde dhaa belli sonuc alirsinAynen canım 2 gün daha geçsin bakalım strep testle yapıcam kasette var ama daha erken olur sanırım
Pazara kadar beklemem lazım normalde erken gebelik içinYani biraz erken ona erken gebeliklerde dhaa belli sonuc alirsin
Olsun sen cuma da yapabilirsinPazara kadar beklemem lazım normalde erken gebelik için
Bekliyim bakalım ne olcak ya sıkıldım iyice beklemektenOlsun sen cuma da yapabilirsin
Ben ne diyim ya benim regl 18 indeBekliyim bakalım ne olcak ya sıkıldım iyice beklemekten![]()
Senin benden önce öğrenmen lazım aramızda 4 gün var canımBen ne diyim ya benim regl 18 inde