• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Benimde aynı canım kayıyor aklım belirtiler de olunca insan şüpheye düşürüyor çok zor valla bu işler 🥹
gercekten zor ya bugun asiri halsizlik ve uyku halim olustu normalde gün icerisinde uykum gelmez fazla uykusuz kalmam gerekiyor uyuyabilmem icin suan kafami kaldiramiyorum gozlerim açılmıyor resmen ilk defa adet omcesi yaşıyorum bunu

gercekten zor ya bugun asiri halsizlik ve uyku halim olustu normalde gün icerisinde uykum gelmez fazla uykusuz kalmam gerekiyor uyuyabilmem icin suan kafami kaldiramiyorum gozlerim açılmıyor resmen ilk defa adet omcesi yaşıyorum bunu
Benimde öyle oldu canım uykum çok yok ama hep yatıyorum kalkamıyorum halsizim anlamadım inşallah bebiş habercisidir

Benimde öyle oldu canım uykum çok yok ama hep yatıyorum kalkamıyorum halsizim anlamadım inşallah bebiş habercisidir
insallah ya benim ilk defa bugün boyle oldu ve ilk defa bugün deliksiz 12 saat uyumusum uykusuz falan da degildim yani ona ragmen cok halsiz ve yorgunum ve istahsizim umarim bu sefer gelmistir mucizemiz

Selamlar kızlar bi gelişme var mı sizlerde ? Ben beklmedeyim hiç belirtim falan yok
bat 22 gogus belirtileri agri siskinlik damar belirginlesmesi 2 gun boyunca siddetli bel agrisi yasadim ve kesildi 2 gundur de yok 2 3 gundur de akinti artisi yasadim yogun kivamliyfi dunden beri oda azaldi cok fazla duygu degisikligi yasiyorum ara ara adst olacakmisim gibi karnim agriyor

Back
X