- 28 Haziran 2025
- 1.907
- 523
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
Sitresten içiyorum canım bırakmayı düşünüyorum ama bebeği öğrendiğim andeğildir inşallah canım içini ferah tut .sigarayı napıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitresten içiyorum canım bırakmayı düşünüyorum ama bebeği öğrendiğim andeğildir inşallah canım içini ferah tut .sigarayı napıyosun
Yinede az iç canım sadece belirti değil test gördün sonuçta . İnşallah haberini de alırsınSitresten içiyorum canım bırakmayı düşünüyorum ama bebeği öğrendiğim an
Azalttım biraz stresten tekrar aynı içmeye başladım ya bıktım şu illettenYinede az iç canım sadece belirti değil test gördün sonuçta . İnşallah haberini de alırsın
gercekten zor ya bugun asiri halsizlik ve uyku halim olustu normalde gün icerisinde uykum gelmez fazla uykusuz kalmam gerekiyor uyuyabilmem icin suan kafami kaldiramiyorum gozlerim açılmıyor resmen ilk defa adet omcesi yaşıyorum bunuBenimde aynı canım kayıyor aklım belirtiler de olunca insan şüpheye düşürüyor çok zor valla bu işler![]()
Benimde öyle oldu canım uykum çok yok ama hep yatıyorum kalkamıyorum halsizim anlamadım inşallah bebiş habercisidirgercekten zor ya bugun asiri halsizlik ve uyku halim olustu normalde gün icerisinde uykum gelmez fazla uykusuz kalmam gerekiyor uyuyabilmem icin suan kafami kaldiramiyorum gozlerim açılmıyor resmen ilk defa adet omcesi yaşıyorum bunu
insallah ya benim ilk defa bugün boyle oldu ve ilk defa bugün deliksiz 12 saat uyumusum uykusuz falan da degildim yani ona ragmen cok halsiz ve yorgunum ve istahsizim umarim bu sefer gelmistir mucizemizBenimde öyle oldu canım uykum çok yok ama hep yatıyorum kalkamıyorum halsizim anlamadım inşallah bebiş habercisidir
İnşallah canım güzel haberler alırsıninsallah ya benim ilk defa bugün boyle oldu ve ilk defa bugün deliksiz 12 saat uyumusum uykusuz falan da degildim yani ona ragmen cok halsiz ve yorgunum ve istahsizim umarim bu sefer gelmistir mucizemiz
insallah guzel haberler alirizzz insallahhhİnşallah canım güzel haberler alırsın![]()
Amin canım aminninsallah guzel haberler alirizzz insallahhh![]()
Adet olmadığın sürece umut vardır canım geç döllenme de oluyor hayırlısı bakalımKızlarr adet günüm test yaptım negatif yaama gelen giden yok psikolojik olarak geciktiriyorum kesin dimi
Sende var mı bi değişiklikAdet olmadığın sürece umut vardır canım geç döllenme de oluyor hayırlısı bakalım![]()
Valla yok canım ama hasta gibi hissediyorum kendimi bir iyiyim bir kötü sanki dayak yemiş gibi oldumSende var mı bi değişiklik
Senin de bat geliyo yavaş yavaş. Test ne zaman yapcaksın canımValla yok canım ama hasta gibi hissediyorum kendimi bir iyiyim bir kötü sanki dayak yemiş gibi oldum
bat 22 gogus belirtileri agri siskinlik damar belirginlesmesi 2 gun boyunca siddetli bel agrisi yasadim ve kesildi 2 gundur de yok 2 3 gundur de akinti artisi yasadim yogun kivamliyfi dunden beri oda azaldi cok fazla duygu degisikligi yasiyorum ara ara adst olacakmisim gibi karnim agriyorSelamlar kızlar bi gelişme var mı sizlerde ? Ben beklmedeyim hiç belirtim falan yok
adet olana kadar bekliyoruz canimmmKızlarr adet günüm test yaptım negatif yaama gelen giden yok psikolojik olarak geciktiriyorum kesin dimi
Canım yaptım ben güvenilir test bulamadım frely yaptım bugün pozitif ama inanmadım yarına kadar beklicem mecburSenin de bat geliyo yavaş yavaş. Test ne zaman yapcaksın canım
Benimde bi var bi yok canım kararsız gibiSelamlar kızlar bi gelişme var mı sizlerde ? Ben beklmedeyim hiç belirtim falan yok