- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
- #1.381
Beni aşı ilk gün halsiz yaptı sonra geçti bütün gün kafam kalkmadı ben de bugün ayrıntılı ultrasona gidiyorum dua edinEvet daha önce bildigin bir duygu olmasina ragmen şuan sanko sifirdan mis gibi hersey ilk yasiyormusum gibi aradan uzun sure gectigi icin sanirim her defasinda heyecanlaniyorumbu hafta tetenoz asimiz var
Her şey yolundadır canım yüreğine kötü birşey düşürmeBeni aşı ilk gün halsiz yaptı sonra geçti bütün gün kafam kalkmadı ben de bugün ayrıntılı ultrasona gidiyorum dua edin
Beni aşı ilk gün halsiz yaptı sonra geçti bütün gün kafam kalkmadı
İnşallah meleğim çıkınca yazacağımHer şey yolundadır canım yüreğine kötü birşey düşürme
Dualarım sizinle
Tamam güzelim yaz mutlaka merakta bırakma biziİnşallah meleğim çıkınca yazacağım
Aa sen oldunmu ası bana 20 hafta bitince gel dedilerBeni aşı ilk gün halsiz yaptı sonra geçti bütün gün kafam kalkmadı ben de bugün ayrıntılı ultrasona gidiyorum dua edin
Ölçümler normal çıktı çok şükür zeka testi için kan istedi 10 güne çıkarmış sonucuTamam güzelim yaz mutlaka merakta bırakma bizi
Bana da sağlık ocağı 18 de gel dedi balım 2. Doz da ramazan bayramından sonraAa sen oldunmu ası bana 20 hafta bitince gel dedilerhayirlisi ile guzel haberlerini bekliyoruz bizide haberdar et
Degisiyor demekki heryerdeBana da sağlık ocağı 18 de gel dedi balım 2. Doz da ramazan bayramından sonra
Benimki de 3lü tarama balımDegisiyor demekki heryerdeayrıntılı ultrosonda kan testi verilmiyor diye biliyorum ben daha öncekilerde istememislerdi benden degistimi acaba muaynesi 4 lu tarama testinde vermistim kani ben
YaaBenimki de 3lü tarama balım
Oh şükürÖlçümler normal çıktı çok şükür zeka testi için kan istedi 10 güne çıkarmış sonucu
Ona da girdimYaaben yanlis anladim pardon bebegin herseyini inceledikleri usg varya ona girdin sandim canim
İyi maşallah kiz hepsini halletmissin benden önceOna da girdimdoktor erken gelmişsin ama zayıfsın diye tüm ölçümleri yapabildik dedi
Doktor ve sağlık ocağı ne derse onu yapıyorum benlik bir durum yok yani bilseydim daha geç daha iyi olur detaylıda en geç tarihte giderdim ilk gebelik ya insan heyecanlı oluyorİyi maşallah kiz hepsini halletmissin benden önce
Merak. Etme benim 3. Ama ayni his ayni duygular bebeklerime kavusamadigim icinmi bilmiyorum tabi..Doktor ve sağlık ocağı ne derse onu yapıyorum benlik bir durum yok yani bilseydim daha geç daha iyi olur detaylıda en geç tarihte giderdim ilk gebelik ya insan heyecanlı oluyor
Rabbim kolay etsin meleğimMerak. Etme benim 3. Ama ayni his ayni duygular bebeklerime kavusamadigim icinmi bilmiyorum tabi..
Bende sira bulamadigim icin ayrintli usg 23 haftama denk geliyor özelde dahi ucu ucuna bulabildim nerdeyse kaciriyordum ayrıntılı yi. Benim rahatsizligim oldugu icin kesin istiyor doktor benden.
Sabah tetenoza gidcem sanirim hafif korkuyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?