Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya seni çok iyi anlıyorum insanın içi içine sığmıyor,aklından çıkartamıyor oldu mu olmadı mı kesin hamileyim yok ya değilim galiba hep bunlar dönüyor kafada 😂
İnşallah bebişin seninledir. Ama değilse bile sakın üzülme daha çok yeni bırakmışsınız sizde korunmayı olur inşallah zamanı gelince 🥰
Siz ne kadardır dneiyosunuz acaba bebiş

İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyy 🤲🏻
Var mı vücudunda hissettiğin bir farklılık benim göğüslerimin yanları acıyor sadece ama böyle olunca regle dönüyor sonra o yüzden pek umutlanamıyorum 😵‍💫
Valla bende pek umutlanamıyorum ya 😔 ama var Bi his işte insanın içinde inşallah olur ya ikimizinde 😇🌹

İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyy 🤲🏻
Var mı vücudunda hissettiğin bir farklılık benim göğüslerimin yanları acıyor sadece ama böyle olunca regle dönüyor sonra o yüzden pek umutlanamıyorum 😵‍💫
Ya kasıklarım ağrıyor 3 gündür ve belimde ağrıyor 2 gündür de akıntım var ama bilemiyorum 🤦‍♀️

Ben ve bebegim cok iyiyiz cok sukur 3 ayimiz bitmek uzre 😊 sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar bahsettiginiz test smear testiyse genel olarak yapılıyor hatta ben sonucu internette arastrmistim kendi sonucumla karsilastrmistim meraktan 😂
Ay ne güzel rabbim bizede nasip etsin inşallah ya 🌹❤️

Kııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorum 😂
Bu folidoce iştah açıyor bu arada benim karnım hiç doymuyooooo 😂😂😂😂
Ay bende de ilk iştah artışı olmuştu 2 tane zurna dürümü art arda yemiş insandım bir öğünde 😂😂😂

Bende iyiyim cok sukur 🤲 senin nasil gidiyor komtrole gttinmi
Gittim çiçeğim sata göre biraz erken gidiyor erken mi yumurtladım bilmiyorum ki 12. Haftaya girdim doktor ense kalınlığı için çağırmıştı ben belki cinsiyeti de gösterir diye erteliyorum bakalım

Ay bende de ilk iştah artışı olmuştu 2 tane zurna dürümü art arda yemiş insandım bir öğünde 😂😂😂
Ohhhh şifa olmuştur kuzuya ❤️
Ay bilmiyorum canımın içi regl olabilir çokta heveslenmek istemiyorum bakalım olursa sevinçten uçarım olmazsa önümüzdeki aylara 😍
Başım felaket ağrıyor zaten günlerdir durmuyorda. Bebiştense ağrısın kabulüm yani 🥺

Ohhhh şifa olmuştur kuzuya ❤️
Ay bilmiyorum canımın içi regl olabilir çokta heveslenmek istemiyorum bakalım olursa sevinçten uçarım olmazsa önümüzdeki aylara 😍
Başım felaket ağrıyor zaten günlerdir durmuyorda. Bebiştense ağrısın kabulüm yani 🥺
Baş ağrısı iştah artışı güzel şeyler inşallah bebişin seninledirr 😍 bat ne zaman 🌸

Back
X