- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.281
Ayyyyy gofret hiçbir şey kalmamış son 5 gün15şubat güzelimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy gofret hiçbir şey kalmamış son 5 gün15şubat güzelimm
Normal ya benimki 1 hafta önde suan arada olabiliyor böyle sonra dengeleniyor falan geride olmadigi surece skinti yok rahat ol kizEvet normalinden 4-5 gün önde
Yok çiçeğim haftaya giderim zaten artık ne zaman olur bilmem sen yaptırdın mı ikili testNormal ya benimki 1 hafta önde suan arada olabiliyor böyle sonra dengeleniyor falan geride olmadigi surece skinti yok rahat ol kizikili test zamanin gecmesin cinsiyet bu haftada ogrenmek tamamen sans isi
![]()
Benimki net görüntü vermiyor malesef onun icin 4 lü testi yapcakmis doktor 3 hafta sonrasindaYok çiçeğim haftaya giderim zaten artık ne zaman olur bilmem sen yaptırdın mı ikili test
Ay evettt bebişim ama o beş gün bana 5 ay şuanAyyyyy gofret hiçbir şey kalmamış son 5 gün![]()
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahBenimki net görüntü vermiyor malesef onun icin 4 lü testi yapcakmis doktor 3 hafta sonrasinda
Ay ben heyecandan uyuyamam şimdi ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAy evettt bebişim ama o beş gün bana 5 ay şuan![]()
YaaaaaaAy ben heyecandan uyuyamam şimdi ne zaman test yapmayı düşünüyorsun![]()
Mantıklı olan da o zaten meleğim insan en iyisi sonra insanın ümidi kırılıyor biraz 1 hafta sonra güzel bir zamanYaaaaaa
Gecikince yapmayı düşünüyorum bebişim yıprandım valla 5ayda erken yapmak istemiyorum artık![]()
Evvvet bebişimMantıklı olan da o zaten meleğim insan en iyisi sonra insanın ümidi kırılıyor biraz 1 hafta sonra güzel bir zaman![]()
Yaa üzdünKızlar ben 3gün önceden regli oldum. Sabah pembe sonra biraz kahve rengi şimdide kırmızı olmadı bu ay malesef![]()
Yok bebişim üzülmüyorum merak etmeYaa üzdünhayırlısıyla bidahaki ay olur inşallah canım sakın üzülme
![]()
Çiçeğim vardır bunda da bir hayır sıkma o güzel canını bir sonraki aya devamKızlar ben 3gün önceden regli oldum. Sabah pembe sonra biraz kahve rengi şimdide kırmızı olmadı bu ay malesef![]()
Ah canım benim inşallah yaYok bebişim üzülmüyorum merak etme
Hadi inşallah senden güzel haberler geliiiiir![]()
Tatlişkom evet,üzülmüyorum merak etmeyinÇiçeğim vardır bunda da bir hayır sıkma o güzel canını bir sonraki aya devam![]()
İnşallah güzelimmHayirlisi olsun canim sabir isteyen bir surec guzel haberlerini alacagimiz gunler de yakindir![]()
Her ay farklı yumurtlanıyor demek ki 2 güne 1 ilişki candırTatlişkom evet,üzülmüyorum merak etmeyin
Zaten bu ay pek umudum yoktu erken yumurtlamış olmama şaşırdım hiçte anlamadım doktorda söylemedi![]()