Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Benim adetim de bitmek üzere. Bakalım geçen ay 11.gün yumurtlama akıntısını görmüştüm bu ay süreç nasıl ilerleyecek birbirimizi bilgilendiririz yine sevgili(inşallah yakında) anneler 🥰☺️
Bnim de ayın 1 inde bitti bakalım bu ay benim filim dolayısıyla olmaz gibi geliyor. hayırlısı ınsallah rabbim güzel müjdelerimize tüüüm arzu edeni kavuştursun amin amin

İnşallah bu ay hepimiz burdan hayırlı güzel haberleri veririz de birbirimize müjdemiz olur. Sevincini, mutluluğunu hep birlikte yaşarız. Allah büyük sonuçta. Ol deyince olamayacak hiçbir şey yok. Dua edip ona sığınacağız..
Aynen canım inşallah nasip olur o güzel duygular, olursa mutlaka yazarım

Herkese selam arkadaşlar, bende sizler gibi uzun zamandır gebe kalmak için uğraşıyorum ama olmuyor ve artık gerçekten çok üzülüyorum. Etrafımda ki herkes hep şunu söylüyor “ düşünmeyi,hesaplamayı,takıntı haline getirmeyi bıraktığın zaman kendiliğinden olacak “diyorlar. Yahu güzel söylüyorlarda işte asıl mesele düşünmeyi nasıl bırakıcaz ben her ay gün gün yumurtlama öncesi sonrası yumurtlama zamanı hepsini oturup ders çalışır gibi hesaplıyorum gün gün ayarlıyorum amaan birşey kaçırmayalım diye. Hayatımı bile ona göre şekillendirdim o günlerde evde olalım bi yere gitmeyelim kimse gelmesin diye. Çevrem bunu diyor işte hesaplama plan yapma diye ee tamam yapmayalım bu sefer ya önemli olan günü kaçırırsam bu sefer bana zaman kaybı değil mi ? Gerçekten yıprandım ne yapacağımı şaşırdım öyle bir içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin

Kızlar yumurtlama olmus mu? Ben bugün yurt dısına cıkıyorum bugünü değerlendiremedik

Eklentiler

• IMG_6092.webp
    IMG_6092.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 6
Herkese selam arkadaşlar, bende sizler gibi uzun zamandır gebe kalmak için uğraşıyorum ama olmuyor ve artık gerçekten çok üzülüyorum. Etrafımda ki herkes hep şunu söylüyor “ düşünmeyi,hesaplamayı,takıntı haline getirmeyi bıraktığın zaman kendiliğinden olacak “diyorlar. Yahu güzel söylüyorlarda işte asıl mesele düşünmeyi nasıl bırakıcaz ben her ay gün gün yumurtlama öncesi sonrası yumurtlama zamanı hepsini oturup ders çalışır gibi hesaplıyorum gün gün ayarlıyorum amaan birşey kaçırmayalım diye. Hayatımı bile ona göre şekillendirdim o günlerde evde olalım bi yere gitmeyelim kimse gelmesin diye. Çevrem bunu diyor işte hesaplama plan yapma diye ee tamam yapmayalım bu sefer ya önemli olan günü kaçırırsam bu sefer bana zaman kaybı değil mi ? Gerçekten yıprandım ne yapacağımı şaşırdım öyle bir içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin
O kadar haklısın ki.. bu ay farklı ailevi problemlerim oldu ve kafam o tarafa yoğunlaştığı için bu ay aşırı derecede takıntılı değilim.olursa olur kafasındayım ama bi tık saldım tabii üzüldüğüm için saldım ama kafanı farklı şeylerle yormaya bak arkadaşım :(

Biz ne kadar hesap kitap yapsakta allahin dediği olur... nasip isi.. biz tevekkulumuzu gayretimizi göstereceğiz gerisi takdiri ilahi... düşünmemek icin ne yapılır bilemiyorum... bi kere kafaya takinca olmuyor diye iyice odak noktası oluyor.. allahim kolaylikla nasip etsin amin

Back
X