Ben de anestezisiz çektirdim bu konuda isim yapmış özel bir yerde. Hissetmiyosunuz diyemem ama katlanılmayacak bir acı da diyemem. Psikolojik olarak zor gelmişti bana yaptırdığım işlem, bu işlemlere mecbur kalmak çok üzücü diye düşünerek. Allah bununla geçmiş etsin tabii hepimiz için beterinden korusun

İşlem bitince biraz yoğun bir adet sancısı gibi sancı hissettim. Zaten ped de veriyolar çıkmadan lekelenme için ama benim pek olmadı lekelenmem işlem sonunda oldu ve bitti sonrasında. Ben yorumları gördüğüm için korunmak gerekiyor mu ilaç içmek gerekiyor mu diye sordum bana ilaca hiç gerek olmadığını söylediler ağrı kesici bile içmedim. Korunmayı da özellikle sordum buna hiç gerek olmadığı, ordan çıkar çıkmaz rutin hayatıma dönebileceğim söylendi ve döndüm de işlerimi de hallettim dışarda da vakit geçirdim. Eski teknolojide sanıyorum evet korunmak gerekiyormuş ama yeni teknolojide son çıkan aletlerle yapılan işlemlerde ağrı da yoğun olmuyor korunmak da gerekmiyor. Ama siz çektirdiğiniz yere mutlaka sorun emin olun farklı tip cihazlar var çünkü.