- 16 Şubat 2025
- 134
- 34
- 13
- 25
ilk 5 dk önemli ama testlerde bence tekrar yapınKızlar yaa predictor early kuruma çizgisi çıkarıyor mu başına gelen oldu mu. Dün yapmıştım negatifti. Atmamistim testi bugün baktım silik bir çizgi var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk 5 dk önemli ama testlerde bence tekrar yapınKızlar yaa predictor early kuruma çizgisi çıkarıyor mu başına gelen oldu mu. Dün yapmıştım negatifti. Atmamistim testi bugün baktım silik bir çizgi var.
Canım üzüldüm gerçektenkan negatif cıktı hemsire gecikmenin ilk günü biraz daha beklemelisin dedi ama testte pozitif
Ben de bunu anlamıyorum, kimisi adet günü bile gecikmeden kan veriyor düşük betalarla öğrenip takip ediyor, kimi zamansa gecikme olsa bile kanda çıkmıyor biraz daha geçsin deniyor. Laboratuvarda çalışılan teknik ya da laboratuvar alt sınırı falan farklı büyük ihtimalle ama nereden baksan sinir bozucu.kan negatif cıktı hemsire gecikmenin ilk günü biraz daha beklemelisin dedi ama testte pozitif
İyi düşünelim güzel düşünelim inşallah güzel haberler gelir canıminsallah basımdan bir kürtaj gecti o yüzden cok korkuyorum
ben deBen de elendim regl oldum![]()
evet insan kötü bir anı yasayinca hemen olsun artik bitsin gibi düşünebiliyor bugun çok az afedersiniz peçete pembe bir lekelenme geldi reglimmi geliyor yoksa baska bıseymı anlayamadım beklemedyimCanım üzüldüm gerçekten. Sen de üzül diye söylemiyorum ama kan kesin sonuç verir. Aylardır bu sürecin içinde biri olarak umutla kendimizi kandırıyoruz ama sonuç daha büyük hüsran oluyor bunu aşmak zorundayız. Mantıklı düşünürsek idrar testi beta hcg en az 10 ml olunca çift çizgi çıkarmaya başlıyor çok silik de olsa. Yaptığın testlerin pozitif çıkarması için hcgnin yükselmeye başlamış olması ve en az 10 ml değerinde olması gerekir tabii bu testlerin hassasiyetine göre değişiyor bazıları 20 ml 25 ml civarı da ölçebiliyor. Bu gerçeklikle bakarsak idrarda yükselen hcg kanda da yükselirdi. En azından 5 ml üstü çıkardı kan değeri. İdrarın ölçebildiği yüksekliğin kanda gözükmeme ihtimali yok. Bizim içinde bulunduğumuz durum vücudumuzun bütün psikolojik ve fizyolojik hareketlerini etkiliyor. Adetle karşılaşmaktan o kadar çok korkuyoruz ki her ay inanılmaz düzenli gördüğümüz adet günleri bile oynuyor. Veya bambaşka belirtilerle karşımıza çıkıyor. Bu yeni ayda artık bunları aşmayı planlıyorum. Kendimi kaptırır engel olamazsam yine bana hatırlatın yazdıklarımı. İnsanların saydıkları bütün gebelik belirtilerini yedi ay boyunca yaşadım ağır şekilde hem de. Sonuç hep negatif. O yüzden en büyük belirtiyi adet olamamak kabul edip erken testleri çöpe atmak zorundayız çünkü burdaki birçok kişiyle birlikte beni de defalarca yanılttı. Kendimiz için bazı şeyleri hep birlikte birbirimize destek olarak aşmak zorundayız
![]()
bende yine elenşcekmişim gibi hissediyorumOlsun kızlar bu ay elendik ama bir dahaki ay var pes etmek yok![]()
Umarım güzel haberler alırsın, ya da sabredebilceksen koyulaşmasını bekleyip kana öyle de baktırabilirsin.
Bende regl oldumbende yine elenşcekmişim gibi hissediyorum
bende oldummmBende regl oldum![]()
Bendebende oldummm
Inositol içeren takviyeler yumurta kalitesini arttırıyor. Doktorum bana gynopol önermişti. Onun içindeki miktar kadar inositol olan başka takviyelerde alabilirsin demiştiKullandığınız ekstra bir takviye falan var mı folik harici, benim amh de düşük dendi ama farklı bişi de önermediler biraz takviye araştırmaya karar verdim ben de yumurta kalitesi için falan
Çok teşekkürler bakacağımInositol içeren takviyeler yumurta kalitesini arttırıyor. Doktorum bana gynopol önermişti. Onun içindeki miktar kadar inositol olan başka takviyelerde alabilirsin demişti
Ben artımed kullandım eczanede vir tek onu bulduğum içim. gebelik testleri yalancı çıkarıyor ama ben ovülasyon testinden memnun kalmıştım. Bu ay da bir gebenin günlüğünün testlerini aldım. İnnovita markası da iyi canım benceHanımlar, ben bu ay ovulasyon testi ile süreci yonetmeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz marka var mı yada daha önce yapan var mı ilk deniycem bilgim hiç yok.
bence direk laboquick. innovitadan cok verim alamadım benBen artımed kullandım eczanede vir tek onu bulduğum içim. gebelik testleri yalancı çıkarıyor ama ben ovülasyon testinden memnun kalmıştım. Bu ay da bir gebenin günlüğünün testlerini aldım. İnnovita markası da iyi canım bence