Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Kizlar selam, umarım herkes iyidir.
Ovulasyon testime bakar mısınız olmus mu ? Sizce ?

Eklentiler

• 1000023632.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 9
Kizlar selam, umarım herkes iyidir.
Ovulasyon testime bakar mısınız olmus mu ? Sizce ?
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım, çok bilgim de yok ama 14 Ağustos'ta baya koyu çizgi var, bu durumda 14 Ağustos ovulasyon günü oluyor değil mi? Ay sonuna inşallah güzel haberler gelir

Test yaptınız mı, inşallah bu ay tutmuştur aşılamanız

Kizlar selam hem heyecanlı hemde cok korkuyorum. Sat 26 temmuz bat 27 agustos

Bugun test yaptım ilk 5 dk sonu sonucuve ilk bir dk sonucunu iletiyorum.< elimde tuttuğum ilk 1 dk >

Suan ağlıyorum yalancı pozitif mıdır diye heveslenmek de istemiyorum Rabbım dualarımızı kabul etsin.

Eklentiler

• 1000023962.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000023951.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 3
Gayet güzel görünüyor çizgi canım, testin markası ne, daha önce kullandığın bi test miydi?

Yalancı pozitif değildir bence, iyi tarafından düşüneli şüphen varsa yeniden test yaparsın, sabah idrarıyla mı yapmıştın bunu?

Test markası days doctor genelde bunu kullandım hep eczacım bunu veriyor. yalancı pozitf gormezsin cok memnun herkes kuruma çizgisi hayalet çizgi çıkarmaz diye veriyordu. Bugüne kadar hiç kuruma hayalet çizgisi görmedim yaptıklarımda. Bugün böyle 1 dk da orda çizgi çıktı. şok oldum. aslında hiç belirtim yoktu... ruya gordum uyanır uyanmaz yaptım. Aslında şöyle 6 da uyandım tuvalet ihtiyaçlarını gordum 7 gibi geri uyudum. 9.bucuk civarı ruya ile uyanıp bi anda kaltım yaptım.

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. İnan şuan heycanlıyım. ne hissedeceiğimi bilemiyorum. Bi taraftan da heveslenmek istemiyorum. Regl 26 sında bakalım artık hayırlısı olsun.

Days doctor için yalancı pozitif verebiliyor diye okumuştum forumda canım ama seninki öyle değildir inşallah, iyi enerjiler gönderelim. Elinde test varsa tekrar dene ya da başka marka ile tekrarla olmazsa.

Çok sevindim senin için, amin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. böyle güzel haberler duymak insanın ümidini canlı tutuyor

evet evet bende yalancı pozitif olabilir diye şuan kendimi tutmaya çalısıyorum. ama hayatımda hiç yalancı pozitif bile görmeyince bi heyecan oldum. Akşam üzeri markete gidicem o ssırada alacagım insallah. tekrarlamakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…