Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım, çok bilgim de yok ama 14 Ağustos'ta baya koyu çizgi var, bu durumda 14 Ağustos ovulasyon günü oluyor değil mi? Ay sonuna inşallah güzel haberler gelirKizlar selam, umarım herkes iyidir.
Ovulasyon testime bakar mısınız olmus mu ? Sizce ?
bende ilk yaotım galiba baslamış. Allahım hayırla olsun kolay olsun aminBen hiç ovulasyon testi yapmadım canım, çok bilgim de yok ama 14 Ağustos'ta baya koyu çizgi var, bu durumda 14 Ağustos ovulasyon günü oluyor değil mi? Ay sonuna inşallah güzel haberler gelir
Test yaptınız mı, inşallah bu ay tutmuştur aşılamanızAmin, Allah razı olsun canım, hepimizin gönlüne göre olsun inşallahBugün öğlen 13:30 gibi oldu aşılamam.
Senin ovulasyon yakın o zaman di mi testlere başladığına görehiç kafana takmadan güzel bir ay geçir olur mu, stres hepimizi mahvediyor. Ben de geçen ayki aşılamamda çok dinlemiştim kendimi bir de ilk sefer olunca insan çok ümitleniyor. Şimdi daha akıştayım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aşılama yapılalı daha bugün 1 hafta oldu, henüz testte çıkmaz diye hiç yapmadım canım. Amin, inşallah tuttuysa önümüzdeki haftasonuna doğru az çok belli olur diye düşünüyorumTest yaptınız mı, inşallah bu ay tutmuştur aşılamanız
Güzel haberler gelir inşallahAşılama yapılalı daha bugün 1 hafta oldu, henüz testte çıkmaz diye hiç yapmadım canım. Amin, inşallah tuttuysa önümüzdeki haftasonuna doğru az çok belli olur diye düşünüyorum
Gayet güzel görünüyor çizgi canım, testin markası ne, daha önce kullandığın bi test miydi?Kizlar selam hem heyecanlı hemde cok korkuyorum. Sat 26 temmuz bat 27 agustos
Bugun test yaptım ilk 5 dk sonu sonucuve ilk bir dk sonucunu iletiyorum.< elimde tuttuğum ilk 1 dk >
Suan ağlıyorum yalancı pozitif mıdır diye heveslenmek de istemiyorum Rabbım dualarımızı kabul etsin.
Test markası days doctor genelde bunu kullandım hep eczacım bunu veriyor. yalancı pozitf gormezsin cok memnun herkes kuruma çizgisi hayalet çizgi çıkarmaz diye veriyordu. Bugüne kadar hiç kuruma hayalet çizgisi görmedim yaptıklarımda. Bugün böyle 1 dk da orda çizgi çıktı. şok oldum. aslında hiç belirtim yoktu... ruya gordum uyanır uyanmaz yaptım. Aslında şöyle 6 da uyandım tuvalet ihtiyaçlarını gordum 7 gibi geri uyudum. 9.bucuk civarı ruya ile uyanıp bi anda kaltım yaptım.Gayet güzel görünüyor çizgi canım, testin markası ne, daha önce kullandığın bi test miydi?
Yalancı pozitif değildir bence, iyi tarafından düşünelişüphen varsa yeniden test yaparsın, sabah idrarıyla mı yapmıştın bunu?
Test markası days doctor genelde bunu kullandım hep eczacım bunu veriyor. yalancı pozitf gormezsin cok memnun herkes kuruma çizgisi hayalet çizgi çıkarmaz diye veriyordu. Bugüne kadar hiç kuruma hayalet çizgisi görmedim yaptıklarımda. Bugün böyle 1 dk da orda çizgi çıktı. şok oldum. aslında hiç belirtim yoktu... ruya gordum uyanır uyanmaz yaptım. Aslında şöyle 6 da uyandım tuvalet ihtiyaçlarını gordum 7 gibi geri uyudum. 9.bucuk civarı ruya ile uyanıp bi anda kaltım yaptım.
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. İnan şuan heycanlıyım. ne hissedeceiğimi bilemiyorum. Bi taraftan da heveslenmek istemiyorum. Regl 26 sında bakalım artık hayırlısı olsun.
evet evet bende yalancı pozitif olabilir diye şuan kendimi tutmaya çalısıyorum. ama hayatımda hiç yalancı pozitif bile görmeyince bi heyecan oldum. Akşam üzeri markete gidicem o ssırada alacagım insallah. tekrarlamakta fayda var.Days doctor için yalancı pozitif verebiliyor diye okumuştum forumda canım ama seninki öyle değildir inşallah, iyi enerjiler gönderelim. Elinde test varsa tekrar dene ya da başka marka ile tekrarla olmazsa.
Çok sevindim senin için, amin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. böyle güzel haberler duymak insanın ümidini canlı tutuyor
İnşallah güzel haberlerle dönersin.evet evet bende yalancı pozitif olabilir diye şuan kendimi tutmaya çalısıyorum. ama hayatımda hiç yalancı pozitif bile görmeyince bi heyecan oldum. Akşam üzeri markete gidicem o ssırada alacagım insallah. tekrarlamakta fayda var.
Canım nasılsın, tekrar test yaptın mı R rumuzuyok
Selam canim iyim sen nasılsın?
Tekrar test yaptım silik çizgi cikti 3. Dk icinde foto çekemedim eşime demedim emin olmadan çünkü cok uzuluyor sonra etkileniyor. Ama hic belirtim yok oyle olunca umitlenemiyorum 26 regl bekliyorum onunda belirtisi yok. Sende durumlar ne ?
Amin insallah bende kan verdim geldim bakalim hayirli sonuçlar olsun.Konuyu açtığım zaman geldi aklıma bi bakayım dedim kızlar inşallah isteyenlerin bebişleri olur sağlıkla sıhhatle
Çıktı mı sonucunuz inşallah pozitiftirAmin insallah bende kan verdim geldim bakalim hayirli sonuçlar olsun.
Sonucum geldi pozitif fakat enfeksiyon yüksek oldugu icin dr tutmayabilir dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdilik beklemedeyim...Çıktı mı sonucunuz inşallah pozitiftir
İnşallah tutunurSonucum geldi pozitif fakat enfeksiyon yüksek oldugu icin dr tutmayabilir dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdilik beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?