Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Benim normalde bat 22 Temmuz ama bu ay ilaç kullandım o nedenle 1 hafta-10 gün gecikmeli olacak diye tahmin ediyorum.

Nasılsınız arkadaşlar, belirti yaşayan var mı?

Selam arkadaşlar
Bu ay ben de Femara + Ovitrelle kullandım
Bat 25 Temmuz
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
Belirti olarak ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor
Su gibi şeffaf akıntı geliyor
Bir de birkaç akşamdır baldırlarım çok ağrıyor
Uyuyunca geçiyor sadece
Bacak ağrısının bu süreçle bir alakası var mı bilmiyorum ama önceden hiç böyle ağrım olmuyordu

Merhaba, siz ovitrelle’yi ne zaman olmuştunuz?
Ara ara bel ve kasık ağrısı bende de oluyor. Bugün akıntım da artmaya başladı. İğneyi 14 Temmuzda olmuştum. Ben ağrı ve akıntıyı ovitrelle’ye bağlıyorum. İğnede hcg hormonu olduğu için vücut kendini hamile zannediyormuş ama siz iğneyi olalı çok olduysa gebelik belirtisinden yaşıyorsunuzdur inşallah

Doktorum bana progestan vermedi, bana kalsa vermesini isterdim ama diyecek bir şey yok, onlar daha iyisini bilir. Burada gördüğüm kadarıyla genelde aşılama sonrası hep progesteron desteği başlanmış.

Proceive F baya güzel bir takviye ben de mart ayından beri kullanıyorum, eşim de erkekler için olan versiyonunu kullanıyor.

9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Ben belirtilere pek inanmıyorum
Geçen aylarda çok belirti yaşadığım aylar oldu ve gebelik oluşmadı o yüzden vücudumu pek dinlemiyorum
Bu ay benim Ovitrelle vurulduğum 3. ay
Geçen aylarda ben de Progestan kullanmadım ama haziran sonunda regli günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Sonra kan verdim, negatif çıktı ve birkaç saat sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı, ertesi gün kırmızı regl oldum
Kanamam çok yoğundu ve 9 gün sürdü
Doktorum muhtemelen döllenme oldu ama bebek sağlıklı değil diye vücut attı dedi o yüzden bu ay tutunmaya katkı sağlamak için Progestan kullanıyorum
Ben 10 aydır folik asit içeren haplar kullanıyorum
Bu ay o takviyeye ilave olarak Proceive F kullanmaya başladım
Kayısılı çok güzel tadı var
İnşallah etkisi olur

Çok geçmiş olsun, şimdi daha iyisinizdir inşallah Her şey olacağına varır, regl gelene kadar hep umut var derler.

Bu ay bana aşılama yapıldı, şu an bekleme sürecindeyim. Klomen+ovitrelle kullandım.
Aşılamadan sonra 12 günde öğreniliyor sanırım inşallah tutmuştur hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Gerçekten mi bugün bende de aşırı bulantı ve soğuk soğuk terleme var büyük küçük herkeste mi var

Aşılamadan sonra 12 günde öğreniliyor sanırım inşallah tutmuştur hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Evet genel olarak doktorlar 13. ya da 14. Günde teste çağırmış. Benimki eğer tutmazsa 10 gün sonra regl olursun, inşallah regl olmazsan 1 haftalık gecikme olmadan sakın test yapma boşa stres yaşama dedi. İnşallah gecikme yaşarsam Tahmini 14. Gün evde test yaparım 17. Gün gibi de kan veririm ama günler geçmek bilmiyor, sabretmek çok zor
Merhaba iyiyim siz nasılsınız çıktı 61.5 olarak
Ayyyy yaşasın güzel haberinizi aldım daha iyi oldum maşallah, maşallah, darısı başımıza olsun
Gerçekten mi bugün bende de aşırı bulantı ve soğuk soğuk terleme var büyük küçük herkeste mi var
Çok geçmiş olsun, evet büyük küçük fark etmiyor, ablamlar iki hafta önce aile boyu oldular çoluk çocuk anne baba, eşim de geçen hafta atlattı çok fena, sarstı biraz. Sizinki öyle değildir, üşütme falandır inşallah

Kafamızı oraya odakladığımız için evet gerçekten günler geçmek bilmiyor, özellikle son günler. Bu ay hastalık süreçlerimden dolayı biraz kafam dağıldı bir de tatile gittim. Bu ay sonu da ailemin ve arkadaşlarımın yanıns gideceğim. Bakalım dikkatim dağılsın diye uğraşıyorum belki stresi üstümüzden atınca her şey daha güzel olacaktır. İnşallah ilk seferde tutanlardan olursunuz da bu stresli süreçten çıkarsınız en yakın zamanda. Güzel haberlerle gelin

Ay hayırlı olsun ne kadar sevindim sizin adınıza, hamilelerin duaları kabul olur derler. Burda bize de dua edin olur mu hepimiz güzel haberlerle gelelim
Tabii ki de ederim seve seve Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Güzel haberler alalım hepimizden.

Rabbim herkse acil şifalar versin zor gerçekten

Merhaba kızlar Benim bu ay bat 23 24 temmuz gibi. Bugün çok azıcık kahverengi leke geldi. Kasıklarımda ağrı var. Gazım var. Karnım şiş baya. Belim ağrıyor ama işte çalışıyorum ondan mıdır bilmiyorum.. Chatgbt ye sordum Beni ümitlendirdi baya. Bizim deneyeli 1 sene olacak. Eğer bu ayda da olmazsa rahim filmi çektircem yani bilemiyorum Test yaptım bugün erken gebelik testi negatif geldi. Testi gecikince yapıcam bi daha

Hsg çekinirken biraz kastım kendimi. ama acı ağrı olmadı. Sonuçları
Ne olursa olsun insan geriliyor haklısın. Acı, ağrı olmamasına ve sonucun temiz gelmesine çok sevindim. Sen bilirsin canım, beklemeye sabrın kalmadıysa tüp bebeğe başla istersen ya da rahim filmi sonrası şans çok yükseliyor diyorlar 1-2 ay kendiniz de deneyebilirsiniz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Ben de kendime 2 aşılama dönemi kadar süre verdim, olmazsa tüp bebeğe başlayacağım, hakkımızda hayırlısı olsun.

Ne durumdasınız hanımlar, var mı gelişme? Benim çok yoğun beyaz akıntım var. Göğüslerim hassas ama geçen ay kadar yoğun değil. Ara ara kasık ağrılarım da oluyor. Sanıyorum adet gelecek. Rüyamda da adet olduğumu gördüm zaten. Sizde ne var ne yok?

Benim de su gibi şeffaf akıntım devam ediyor
Ara ara beyaz ya da açık sarı akıntı da oluyor ama genel olarak su gibi şeffaf akıntı var
Göğüslerim iyice şişti ucuna dokununca hafif acıyor
Dün akşam regl olacakmış gibi ağrım oldu
Bugün kan verip progesteron baktırdım
Birkaç saate çıkar sonucum
Geçen aylarda da progesteron sonucum yüksek çıkmıştı
Gebelik var mı diye tam bilgi vermiyor ama en azından rahim hazırlanmış, yumurtlama sağlıklı olmuş anlamına geliyor
Bugün ultrasonla karnımdan rahim duvarına da baktık
10 olmuş
Her şey güzel gidiyor
Beklenen adet tarihim 25 Temmuz
Hafiften heyecan başladı
İnşallah bu ay hepimiz gerçek pozitifleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…