Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Ben de o günü bekliyorum hayırlısı hepimiz içinnn belirtileriniz neler kızlar var mı

Benimde 27 Haziran bat ama bence 2-3 gün geç yumurtladım o yüzden 1 temmuza sarkacak gibi. Şuanlık kullandığım ilaçlara bağlı gaz var sadece heyecanla bekliyorum

Ben de o günü bekliyorum hayırlısı hepimiz içinnn belirtileriniz neler kızlar
hiçbir belirti yok bari akıntım olsun diye bekliyorum ama o da yok. sizde belirti var mı?
Canım hiç bilmiyorum çok karışık psikolojik olarak mı oldum bilmiyorum ama yumurtlama gününden 14 hazirana kadar hep göğüs ucu ağrım oldu kasıklarım çok ağırdı. Belirtiler için çok erken. Hep uyuyasım var bacaklarım ağrıyor ama ben bunu havanın sıcaklığına bağlıyorum şu an göğüs ucu acım yok belirti de yok gibi yani. Erken galiba bizim için bilemedim yani inşallah bizi seçer de belirtiler olur

Benimde bat 27 si gecen ay olmadı inşallah ju ay olur. Allah her birimizi beklediği evlada kavuştursun. Ben ovulasyon testi yapacaktım Dr stres olursun gerek yok diye yaptırmadı. Uygulama takvimleri kullandım her biri birbirinden farklı tarih atıyor hepsini de değerlendirdik bakalım hayayirlisi Allahtan.

Amin canım hepimiz güzel haberler alalım senin belirtin var mı

Benim yumurtlama 7 hazirandı o günü ve ertesi günü değerlendirebildik sadece. Yumurtlama olmadan önce de değerlendirmiştik bir kez. 7 hazirandan düne kadar hep göğüs uçlarım çok acıdı özellikle sağ göğsüm. Adet olacak gibi ağrım da oldu. Ama dünden beri bu belirtiler yok. Kendimi soğuktan koruyorum ona rağmen hep gazım var. Ben ihtimal vermiyorum ama takdir Allah ın olmaz ise bir dahaki ay deneyeceğim sende sakın üzülme. Stres üzüntü en büyük kötülük bizim için. Güzel şeyler düşünelim güzel olsun. Ben pepaapp kullanıyorum mesela o yanlış hesapladı benim yumurtlama gününü o yüzden ovülasyon ile takip ettim. Ama stresli bir durum bir dahakine akıntıma göre yapacağım sende takvim yerine öyle yap istersen canım Allah bize de nasip etsin

Allahim aratmadan kolaylikla nasip etsin. Bebek düşünmüyorken sorun yokta ne zaman istemeye başlayıp olmadıkça insan üzülüyor. Stres olmamak lazım. İlk gebeligimde hiç belirti vs olmadı. Baya bi gecikti bi sorun var sanırım diye Dr a gittim hamileyim. Fakat ölü doğum oldu sonrasındada cesaret edemedim. Etrafımda herkes olmuyor mu diyip sürekli bi teşhis koyma derdinde. O panikle doktora gittim sorun yok dedi :) denemeye devam 3 ay olmazsa tekrar gel yaşımdan dolayı süreci kısa tuttu. Bende flo pepap ve apple in kendi takvimini kullandım. Bakalım bahtıma. Benim akıntım bazen hiç oluyor kestiremiyorum. Bu ay da denk düşmez ise ovulasyon testi ile deneyeyim diyorum ama inşallah gerek olmaz. Allahim tüm annelerin kucağını doldursun amin

Amin canım çok amin biz planlıyoruz yapmamız gerekenleri yapıyoruz nasibimizde ne zaman varsa o zaman göreceğiz belli ki. Her şeyde bir hayır vardır. Çevremizdekiler doktordan daha çok biliyorlar olmuyorsa size ne hadlerine bile değil senin neler çektiğini senden başkası bilmez lafa geldi mi herkes meraklı. Sen gönlünü ferah tut beklemediğimiz anda gelecek onlar ben inanıyorum inşallah gerek olmaz ama olursa da bence dene en kesin sonuç yine onlarda takip için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…