Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

11 haz yumurtlama 12 çatlama oldu bugün yumurtlamadan sonra 9.gün ovulasyon testim 2 gündür koyu çıkıyor gebelikle ilgisi olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_0465.webp
    IMG_0465.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 34
11 haz yumurtlama 12 çatlama oldu bugün yumurtlamadan sonra 9.gün ovulasyon testim 2 gündür koyu çıkıyor gebelikle ilgisi olabilir mi ?
Ben ovulasyon hiç anlamıyorum. Bu ay olmazsa temmuz ayı ovulasyon ile geçecek... o yüzden bisi diyemiyorum. Ama sayfada ovulasyon ile ilgili hızlı yorum veren yazi grupları var bi oralara zor istersen

Ay çok teşekkür ederim hala inanmış değilim vallahi sağlıkla ilerlersin insallah ❤️❤️🥹🥹🤔
Amin amin inşallah bol bol dua et tadını çıkar kendini dinle bebeğine odaklan etrafında olup bitenlere ilgilenme şuan sahnede sen ve bebeğin var ışıklar senin üzerinde 🥰🥰🥰🥰🥰 doktorunu iyi araştır... İlk gebelik mi ? Beklenen adet ne zamandı?

Amin amin inşallah bol bol dua et tadını çıkar kendini dinle bebeğine odaklan etrafında olup bitenlere ilgilenme şuan sahnede sen ve bebeğin var ışıklar senin üzerinde 🥰🥰🥰🥰🥰 doktorunu iyi araştır... İlk gebelik mi ? Beklenen adet ne zamandı?
Ne güzel şeyler söylediniz çok teşekkür ederim🥰 beklenen adet dündü 1 gün gecikmeyle 113 çıktı evet ilk gebelik ve doktoruma çok güveniyorum nedense 🥰

Hamile olanları tebrik ediyorum 😍 ben bugün test yaptım negatif çıktı.
Bu sabah göğüslerim ağrımaya başladığı için yapmıştım adet başlangıcı 26-28 haziran arası gösteriyor

Back
X