- 17 Nisan 2025
- 57
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi berilmeril
-
Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikti. Erken oldugunu biliyordum bunun icin.. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi. Bugun hala geliyor , ama farkli biseyler var benim reglimde genelde sadece 1 gun sanci surer. burda neredeyse hic gecmiyor daha onceki diger belirtilerle beraber devam ediyor.. mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten.Aynı gün ilişkiye girip aynı şeyleri yaşayıp regli tarihimiz bile aynı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Gebelik değil olsa o şekilde kanama olmaz imkansız yani doktora gidin kist vs başka bişi den olabilir geçmiş olsunben
Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikti. Erken oldugunu biliyordum bunun icin.. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi. Bugun hala geliyor , ama farkli biseyler var benim reglimde genelde sadece 1 gun sanci surer. burda neredeyse hic gecmiyor daha onceki diger belirtilerle beraber devam ediyor.. mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten.
.Aynı gün ilişkiye girip aynı şeyleri yaşayıp regli tarihimiz bile aynı bende bekliyorum sabırsızlıkla
evet bakicam bende .. yurt disinda yasadiigim icin durumum farkli ama doktor olayina cozum bulucamGebelik değil olsa o şekilde kanama olmaz imkansız yani doktora gidin kist vs başka bişi den olabilir geçmiş olsun
Benim bel ağrım sol kaşık ağrım var meme uçlarım sızlıyor sırtım ağrıyor ve bugün leke geldi ne pembe ne kahve rengi çok açık minicik adetime 2 gün kaldı ama bende de tuhaf olan adet öncesi asla ağrım olmaz test yapıp negatif görsem de üzülürüm pozitif görsem de çünkü daha 1 yaşında bebeğim var daha 2 yıllık evliyimben
Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikti. Erken oldugunu biliyordum bunun icin.. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi. Bugun hala geliyor , ama farkli biseyler var benim reglimde genelde sadece 1 gun sanci surer. burda neredeyse hic gecmiyor daha onceki diger belirtilerle beraber devam ediyor.. mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten.
regl oldum ben malesefCanım acaba ne durumdasın
Benimde Reglime 3 gün kala bugün negatif çıktı.
benim de bu ay ayni sekilde oldu 3 gun gecikmem oldu silik cizgiler gordum bu gecikmeler sirasinda sonrasinda kivrandiran bi sanci basladi ama sicak su torbasi agri kesici hak getire, ilk defa bu kadar agrili gecirdim hatta tansiyonum dustu baya halsiz dustum agridan, reglimin kivami cok yogun kahverengimsi bi renkteydi bitene kadarben
Bu nasıl test anlamadım neden yatay çizgi var ve erken gebelik testi miEki Görüntüle 3584566 Ne düşünüyorsunuz ? Çok kötü pixel görünüyor atınca
Bu nasıl test anlamadım neden yatay çizgi var ve erken gebelik testi mi
Bende regli oldumregl oldum ben malesef
Zamanında mıBende regli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?