Gebeliğe Hazırlık BAT 3 Nisan olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy benimde bat 8 nisan iki gün önce femara kullandım bitti bekliyorum
Bende klomen kullandım.Carsamba günü kontrolüm vardı gittim yumurtaliklarim buyumemis bugün kontrole gittim yine buyumemis salı tekrar çağırdı kontrole bakalım.Bilmiyorum bakalım nasıl olcak.

Bende klomen kullandım.Carsamba günü kontrolüm vardı gittim yumurtaliklarim buyumemis bugün kontrole gittim yine buyumemis salı tekrar çağırdı kontrole bakalım.Bilmiyorum bakalım nasıl olcak.
Canım bende önceki femara kullandığımda taa adetimin 17. Günü büyümüstü o da bitanecikti. Yani belki büyür sen bol bol ceviz filan ye. Bende yarın kontrole gitcem ama eminim daha büyümemiştir adetimin 11. Günü çünkü

Canım bende önceki femara kullandığımda taa adetimin 17. Günü büyümüstü o da bitanecikti. Yani belki büyür sen bol bol ceviz filan ye. Bende yarın kontrole gitcem ama eminim daha büyümemiştir adetimin 11. Günü çünkü
Tamam canım bide bal çörek otu tarçın karışımı yapmaya başladım dünden beri o da iyi geliyor diye duydum.bakalim

Benim bat 8 nisan bakalim neler olacak 🤷‍♀️ bu ay rahim filmi cekildim ovulasyon takibi yapiyorum bal corekotu tarcin yiyorum insallah guzel haberlere kavusuruz hepimiz 🥰 Rabbim isteyen ve hak eden herkese evlat nasip etsin insallah 🐣🥰

Yok canım genel olarak sordum. Test yapan varmı diye. Bende hala beklıyorum test yapmak için. Sen ne zaman yapmayı planlıyorsun

Cuma günü düşünüyorum. Aslında elimde bir kaç tane erken gebelik testi var ama daha doğru sonuç versin diye bekliyorum. İnşallah hayırlı sonuç olur🙏🏼🙏🏼

Back
X