- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
Kızlar benim umutlar bu bu aya kaldı bat 3. Veya 4 Nisan olanlar varmı. Birlikte bekleyelim batlarımızı bu ay 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bat 8 Nisan benimde umutlarım bu aya kaldı yarın tekrar klomene baslicam bakalım inşallah bu ay olurKızlar benim umutlar bu bu aya kaldı bat 3. Veya 4 Nisan olanlar varmı. Birlikte bekleyelim batlarımızı bu ay![]()
İnşallah canım. Bu ay inşallah istediğimiz nasip olur.Benim de bat 8 Nisan benimde umutlarım bu aya kaldı yarın tekrar klomene baslicam bakalım inşallah bu ay olur
İnşallah hayırlısı olsun canımmerhaba forumda yeniyim. inşallah allah isteyen herkese versin. ben de bu ay ilk defa deneyeceğim. heyecanlıyım![]()
Ayy benimde bat 8 nisan iki gün önce femara kullandım bitti bekliyorumBenim de bat 8 Nisan benimde umutlarım bu aya kaldı yarın tekrar klomene baslicam bakalım inşallah bu ay olur
Bende klomen kullandım.Carsamba günü kontrolüm vardı gittim yumurtaliklarim buyumemis bugün kontrole gittim yine buyumemis salı tekrar çağırdı kontrole bakalım.Bilmiyorum bakalım nasıl olcak.Ayy benimde bat 8 nisan iki gün önce femara kullandım bitti bekliyorum
Canım bende önceki femara kullandığımda taa adetimin 17. Günü büyümüstü o da bitanecikti. Yani belki büyür sen bol bol ceviz filan ye. Bende yarın kontrole gitcem ama eminim daha büyümemiştir adetimin 11. Günü çünküBende klomen kullandım.Carsamba günü kontrolüm vardı gittim yumurtaliklarim buyumemis bugün kontrole gittim yine buyumemis salı tekrar çağırdı kontrole bakalım.Bilmiyorum bakalım nasıl olcak.
Tamam canım bide bal çörek otu tarçın karışımı yapmaya başladım dünden beri o da iyi geliyor diye duydum.bakalimCanım bende önceki femara kullandığımda taa adetimin 17. Günü büyümüstü o da bitanecikti. Yani belki büyür sen bol bol ceviz filan ye. Bende yarın kontrole gitcem ama eminim daha büyümemiştir adetimin 11. Günü çünkü
Çatlatma iğnesi vurundunuzmu acaba sadece ilaçmıAyy benimde bat 8 nisan iki gün önce femara kullandım bitti bekliyorum
Daha tam büyümedi Çarşamba bi daha gitcem büyüyünce vurucakmış doktorÇatlatma iğnesi vurundunuzmu acaba sadece ilaçmı
Benim de 5 Nisan. 5 Nisan için gebelik testi erken değil mi?Benim bat 5 nisana attı kızlar test yapan varm?
Yok canım genel olarak sordum. Test yapan varmı diye. Bende hala beklıyorum test yapmak için. Sen ne zaman yapmayı planlıyorsunBenim de 5 Nisan. 5 Nisan için gebelik testi erken değil mi?
Yok canım genel olarak sordum. Test yapan varmı diye. Bende hala beklıyorum test yapmak için. Sen ne zaman yapmayı planlıyorsun