Bat 5 Temmuz olanlar buraya 💛

Gerçekten var gibi değil mi 🥹🥹🥹 bekleyeyim evet, kalbim çok kırıldı geçen ay 🥹
Evet. Canm en garantisi ama gene test yap koyuluğu kontrol edersin. Benmde 30 haziran negatifi gördüm bu sabahta böyle atayım bi bak oynanmış hali böyle. 5 dk içinde çektim.

Eklentiler

• IMG_4565.webp
    IMG_4565.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 37
Evet. Canm en garantisi ama gene test yap koyuluğu kontrol edersin. Benmde 30 haziran negatifi gördüm bu sabahta böyle atayım bi bak oynanmış hali böyle. 5 dk içinde çektim.
Burada var gibi görünüyor. İnşallah kanda da görürüz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻🥹🥰

Benim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyor 🥹
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 5 Temmuz 3 tane idrar testi yaptım 3 üde silik çıktı ağrım var

Benim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyor 🥹
Yaaa çok sevindim senin adına tebrikler 🎉🎉

Kızlar bir banada bakar mısınız bat temmuz 1 adet olmadım sabah test yaptım ilk dakikalar bir şey çıkmadı diye dikkate almadım 1 saat sonra koyulaşmış çizgi vardı kutuma çizgisi mi emin olamadım
IMG_7664.webp

Kızlar bir banada bakar mısınız bat temmuz 1 adet olmadım sabah test yaptım ilk dakikalar bir şey çıkmadı diye dikkate almadım 1 saat sonra koyulaşmış çizgi vardı kutuma çizgisi mi emin olamadım Eki Görüntüle 3613093
Kuruma da olabilir, ilk 10 dk çok önemli. ATekrar edebilirseniz daha iyi olur aslında

Back
X