- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi HilalKiraz
Umarım güzel haber alırsınız, çok az kaldıBenmde sat 7 haziran bat 7 temmuz ama iğne oldum ben çatlatma iğnesi. Bekliyorum şuan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım güzel haber alırsınız, çok az kaldıBenmde sat 7 haziran bat 7 temmuz ama iğne oldum ben çatlatma iğnesi. Bekliyorum şuan.
Gerçekten var gibi değil miAy canm var gibiiiama bekle evet
Evet. Canm en garantisi ama gene test yap koyuluğu kontrol edersin. Benmde 30 haziran negatifi gördüm bu sabahta böyle atayım bi bak oynanmış hali böyle. 5 dk içinde çektim.Gerçekten var gibi değil mibekleyeyim evet, kalbim çok kırıldı geçen ay
![]()
Burada var gibi görünüyor. İnşallah kanda da görürüz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahEvet. Canm en garantisi ama gene test yap koyuluğu kontrol edersin. Benmde 30 haziran negatifi gördüm bu sabahta böyle atayım bi bak oynanmış hali böyle. 5 dk içinde çektim.
Amin canm inşallahBurada var gibi görünüyor. İnşallah kanda da görürüz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 5 Temmuz 3 tane idrar testi yaptım 3 üde silik çıktı ağrım varBenim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyor![]()
Yaaa çok sevindim senin adına tebriklerBenim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyor![]()
Umarım aynı zamanda da bebeklerimizi kucağımıza alırızAynı şeyleri yaşıyoruz benimde 5 Temmuz 3 tane idrar testi yaptım 3 üde silik çıktı ağrım var
Çok teşekkür ederim, inşallah doğrudur ve isteyen herkese de nasip olurYaaa çok sevindim senin adına tebrikler![]()
Kuruma da olabilir, ilk 10 dk çok önemli. ATekrar edebilirseniz daha iyi olur aslındaKızlar bir banada bakar mısınız bat temmuz 1 adet olmadım sabah test yaptım ilk dakikalar bir şey çıkmadı diye dikkate almadım 1 saat sonra koyulaşmış çizgi vardı kutuma çizgisi mi emin olamadım Eki Görüntüle 3613093