- 28 Ekim 2024
- 98
- 35
- 8
- Konu Sahibi berzahnur34256
Hayır ben bıraktımKızlar peki adet günümüze var daha , siz ilişkiye devam edecek misiniz ? Gün aşırı devam mı sizce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben bıraktımKızlar peki adet günümüze var daha , siz ilişkiye devam edecek misiniz ? Gün aşırı devam mı sizce![]()
Ben cumartesi dahiliyeye randevu almıştım genel kontrol için beta bakarsa rica edeceğim şüphem var diye bakalımBende Pazartesi yapmak istiyorum zaten az çok belli olur en azından kendimi kasmam![]()
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzBen cumartesi dahiliyeye randevu almıştım genel kontrol için beta bakarsa rica edeceğim şüphem var diye bakalım![]()
Benim beyaz akımtım kesildi , ama batma da değilde böyle adet olacakmış gibi hissediyorum öyle bir ağrım oldu bugünKızlar benim bugün sol kasıkta çok ağrı var böyle batma şeklinde. Hâlâ beyaz akıntı var. Sizde durumlar nasıl ?
Benim bugün çok karın ağrım var böyle afedersiniz ishal gibi yani batmalı ağrılıBenim beyaz akımtım kesildi , ama batma da değilde böyle adet olacakmış gibi hissediyorum öyle bir ağrım oldu bugün
Kızlar yumurtlama günleriniz 21 22 Kasım mıydı sizinde, ben sadece 2 gün değerlendirebildim bakalım ne olacak![]()
İnşallah güzel haberler gelsinBenim 19 kasımdı canım. 17-19 degerlendirmisim
Kızlar yumurtlama günleriniz 21 22 Kasım mıydı sizinde, ben sadece 2 gün değerlendirebildim bakalım
Adet tarihin ayın kaçıydı ?Benim 19 kasımdı canım. 17-19 degerlendirmisim