• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 4 Aralık

Canım yalancı çizgi çıkarmıyor ama bazen saatler sonra kuruma çizgisi çıkardığı oluyor. Ben hatta o zamanlar gidip bir kaç damla su damlatıyorum numune yerine genelde çizgi yok oluyor..
Aaa o zaman öyle yapim ya da elimde test var yine yapsam mı 🥹 yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam şimdi su tükettim seyreldi

Yani sorduğun soruyu umuyorum doğru anlamışımdır: gece bir buçuktan sonra yattın ve sonrasında ilk tuvaleti sabah 7 de yaptın ve testi de o zaman yaptın. Eğer böyle ise arada geçen süre gayet iyi.😅1.30 da tuvalete gitti
Yani sorduğun soruyu umuyorum doğru anlamışımdır: gece bir buçuktan sonra yattın ve sonrasında ilk tuvaleti sabah 7 de yaptın ve testi de o zaman yaptın. Eğer böyle ise arada geçen süre gayet iyi.
😅😅 uyudum 1.30 da tuvalete gittim sonra tekrar uyuyup sabah yaptımtesti

Canım 20 21 kasımda pik gördüm ovülasyonda 22 kasımda test negatife döndü 23ü dpo 1 olarak saydım dpo10 dayım büyük ihtimalle. 15-21-22 de ilişki oldu sadece tutarsa artık bilmiyorum 🐱
Tamam inşaAllah eğer tutmuşsa laboquick de genelde en erken dpo 11 ve 12 de görüyorlar. Regl günü gören de çok gördüm öncesinde negatif olup. Awox bazen 9 da falan gösteriyor. O sebeple senin daha çıkabilir varsa. Aşırı umuda girip sonrasında üzülmeden bence test yapmaya devam ediver. Test yapmak iyi gelmiyorsa adet günün yap canım ❤️

Tamam inşaAllah eğer tutmuşsa laboquick de genelde en erken dpo 11 ve 12 de görüyorlar. Regl günü gören de çok gördüm öncesinde negatif olup. Awox bazen 9 da falan gösteriyor. O sebeple senin daha çıkabilir varsa. Aşırı umuda girip sonrasında üzülmeden bence test yapmaya devam ediver. Test yapmak iyi gelmiyorsa adet günün yap canım ❤️
Çok teşekkür ederim inşallah 💐💐 yarın sabahta yaparım Awox ilk idrarla bakalım

Kızlar nasılsınız 😊☺️nasıl gidiyor . Son durumlarınız ne? ( konuşup zaman geçirmek istiyorum açıkçası , eşime birşeyler demek istemiyorum her ay sanki onun suçuymuş gibi hissettiriyormuşum gibi hissediyorum. Ama kimseye birşey demesem de daha çok stres oluyorum.)

Kızlar nasılsınız 😊☺️nasıl gidiyor . Son durumlarınız ne? ( konuşup zaman geçirmek istiyorum açıkçası , eşime birşeyler demek istemiyorum her ay sanki onun suçuymuş gibi hissettiriyormuşum gibi hissediyorum. Ama kimseye birşey demesem de daha çok stres oluyorum.)
Haklısın canım bende stres yapıyorum sürekli 😏 gelen giden biseyler yok bende şu anda 😂😂

Back
X