• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 4 Aralık

merhaba ♥️ 28 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 7 kasımda adet olmuştum. Pazartesi test yaptım çok silik kıl gibi çizgi çıktı bu sabah tekrardan test yaptım ikinci çizgi 5 dakika içinde ortaya çıktı. Akşamüstü kan verdim beta 76.3 çıktı. Cuma tekrar kan vericem. İnşallah artar. Birkaç yerde okudum 25 üstünde bile olsa güvenmeyin diyor. Bence ben hamileyim, sizce?
Hayırlı olsun çok sevindim 🤗inşallah düzenli artışınız olur sağlıklı bir şekilde kese görürsünüz . Stres yapmayın kendinizi de yormayın bu dönemde 🤗bizim içinde dua edin .
Benimde 7 Kasım ama döngüm 26-27 değişiyor pazartesi negatifti idrar . Bugün olmazsam yarın son testim kaldı onu yaparım.

Çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımdasınız 🙏🏻 ben cumartesi yaptığımda negatifti. Pazartesi dediğim gibi çok ince çizgi halinde pozitif oldu, dünde tamamen döndü. Sizinki belki geç döllenmiştir bana göre. İçinizi ferah tuttun 🙏🏻

ilk dakikalardaki hali yok ama 3 saat sonra zaman geçtikten sonra çekmiştim. Orada belirginleşmiş. Sizi yanıltmasın.

Eklentiler

• IMG_9829.webp
    IMG_9829.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 16
ilk dakikalardaki hali yok ama 3 saat sonra zaman geçtikten sonra çekmiştim. Orada belirginleşmiş. Sizi yanıltmasın.
Evet bekleyince güzel belirmiş 😊 benim awox lar o kadar gıcık ki gösteriyor sonra yok ediyor. Anlamadım hiç kaç kez başıma geldi beliren çizgi yok oluyor. Hayrlısı bakalım 😅 tekrardan hayrlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelişsin sağlıkla gelsin bebişiniz inşaAllah ❤️

Çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımdasınız 🙏🏻 ben cumartesi yaptığımda negatifti. Pazartesi dediğim gibi çok ince çizgi halinde pozitif oldu, dünde tamamen döndü. Sizinki belki geç döllenmiştir bana göre. İçinizi ferah tuttun 🙏🏻
Amin inşallah 🤗

Bat cumartesi 1 saatlik idrarla yaptım sanki silik var laboquıck

Eklentiler

• IMG20251204213122.webp
    IMG20251204213122.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG20251204212316.webp
    IMG20251204212316.webp
    6 KB · Görüntüleme: 7
Back
X