• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 4 Aralık

Belki geç döllenme olmuştur canım dur bakalım kan gelmediği sürece beklemek lazım 🥹
Zaten yumurtlamam geç oldu bu ay onun üstünden de 15 gün geçti herhalde olsa olurdu diyorum çok istiyoruz stres yapıyoruz diye adeti kaçırıyoruz gecikiyor diye düşünüyorum :) sizden gelsin güzel haber inşallah 🙏🏻

Eklentiler

• IMG20251205103019.webp
    IMG20251205103019.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 6
Erken belirtilerin var mıydı? Biraz bahseder misin?
Varmış ama ben 30 Kasım Pazar gününe kadar hiç farketmemiştim. Pazar günü sabah, bu duyguyu bilmiyorum ama anlattıklarından yola çıkarak; emziren anneler birkaç saat emzirmeyince sütten göğüsleri çekilir derler ya öyle bir sızıyla hassasiyet geldi göğüsüme daha önce hiç yaşamadığım bir sızı/hassasiyet sonrasında düşündüm ve birkaç gündür uyuduğumu iştahımın kapalı olduğunu ve kasık ağrım olduğunu(regl ağrıma benzemiyor benim, genelde hafif ağrılı ya da ağrısız olur çünkü) farkettim. Sonraki günlerde yemekten sonra mide bulantılarım başladı ve aşırı bir mide yanması. Gece falan uyutmuyor bir iki gündür 🙃

Back
X