7.aya giriyoruz, siz?Ne kadardır deniyorsunuz
Predictor bende 3 çizgi çıkardı. Bu aralar çok okudum bu sorunu. O nedenle laboquick sipariş ettim ben de.Ben de az once eczaneye gittim predictor en iyi testten aldim benim de bat 4 agustos. Hic bise yok
hadi yaa ben de güvenilir biliyordum.. Öyle yapayım o zaman ben de ondan sipariş vereyim.Predictor bende 3 çizgi çıkardı. Bu aralar çok okudum bu sorunu. O nedenle laboquick sipariş ettim ben de.
Evet ben de çok güveniyordum ama laboquickten 20 adet almak 1 predictor fiyatına geldiğini görünce direkt sipariş verdimhadi yaa ben de güvenilir biliyordum.. Öyle yapayım o zaman ben de ondan sipariş vereyim.
Biz de 6 .7.aya giriyoruz, siz?
Sonucunuzu yazın mutlaka, güzel haberler alırsınız umarımBiz de 6 .
bakalım bende yarın sabah bi test almayı düşünüyorum
Test bozuk gibi canımBat 5 ağustos bugün denemek istedim bakar mısınız
Ben rengiyle oynadım o yüzden yoksa bozuk değil normal halini de atayımTest bozuk gibi canım
efektsiz bile gördüm ben. Bence kan verinBen rengiyle oynadım o yüzden yoksa bozuk değil normal halini de atayım Eki Görüntüle 3624696
Aayyy çok teşekkür ederim aylardır bekliyorum şimdi kan verip üzülmek de istemiyorum adetimin gecmesini bekliycemefektsiz bile gördüm ben. Bence kan verin
Evet bence de en sağlıklısı, ben de regl oldum bu sabah. Gelecek ay böyle sonuçlar görürüm umarımAayyy çok teşekkür ederim aylardır bekliyorum şimdi kan verip üzülmek de istemiyorum adetimin gecmesini bekliycem
Çizgi var gibi ama böyle yapmanız daha hayırlı cidden diğer türlü moral çok bozuluyorAayyy çok teşekkür ederim aylardır bekliyorum şimdi kan verip üzülmek de istemiyorum adetimin gecmesini bekliycem
Ama daha belli olmamış da olabilir ben kendim için de öyle düşünüyorum bence adet gününü bekleyelim bende kan vermiycemBat 5 ağustos gösteriyor benim de bugün test denedim kocaman bir sıfırdpo da 8 di bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum
İnşallah öyledirAma daha belli olmamış da olabilir ben kendim için de öyle düşünüyorum bence adet gününü bekleyelim bende kan vermiycem
Sizinle çatlama gününe kadar aynıyız benim de regle üç gün var bugün test yaptım negatif çıktı4 ağustos benim de çok merak ediyorum yumurtlamadan 2 gün önce birliktelik yaşadık 2 gün sonra çatlama oldu bir kaç gündür sağ kasığımda batma hissediyorum çok hafif bazen midem bulanıyor belki de kendim kuruyorum bilmiyorum hala test yapmadım çatlama tarihi 24 temmuzdu şimdi yapsam bi sonuç alır mıyım bilmiyorum reglime 3 gün var
Kaldı 2 gün biraz da boğaz ağrım var ağrı kesici de içemiyorum bir şey varsa diye napsam ya test yapsam doğru sonucu alır mıyımSizinle çatlama gününe kadar aynıyız benim de regle üç gün var bugün test yaptım negatif çıktı
testlerde yanılma payı var pozitifse kan öyle demiyor, bazen de negatif gösteriyor ama beta düşüklüğünden algılamıyor oluyor.Ben bugün yine yaptım negatifKaldı 2 gün biraz da boğaz ağrım var ağrı kesici de içemiyorum bir şey varsa diye napsam ya test yapsam doğru sonucu alır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?