Bat 5 ağustos olan var mııı

Bat 5 ağustos bugün denemek istedim bakar mısınız

Eklentiler

• 4A2C34E2-A4B4-46DF-82EE-D2C52F6E7F65.webp
    11 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2713.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 44
Bat 5 ağustos gösteriyor benim de bugün test denedim kocaman bir sıfır dpo da 8 di bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum

Bat 5 ağustos gösteriyor benim de bugün test denedim kocaman bir sıfır dpo da 8 di bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum
Ama daha belli olmamış da olabilir ben kendim için de öyle düşünüyorum bence adet gününü bekleyelim bende kan vermiycem

4 ağustos benim de çok merak ediyorum yumurtlamadan 2 gün önce birliktelik yaşadık 2 gün sonra çatlama oldu bir kaç gündür sağ kasığımda batma hissediyorum çok hafif bazen midem bulanıyor belki de kendim kuruyorum bilmiyorum hala test yapmadım çatlama tarihi 24 temmuzdu şimdi yapsam bi sonuç alır mıyım bilmiyorum reglime 3 gün var

Sizinle çatlama gününe kadar aynıyız benim de regle üç gün var bugün test yaptım negatif çıktı

Sizinle çatlama gününe kadar aynıyız benim de regle üç gün var bugün test yaptım negatif çıktı
Kaldı 2 gün biraz da boğaz ağrım var ağrı kesici de içemiyorum bir şey varsa diye napsam ya test yapsam doğru sonucu alır mıyım

Kaldı 2 gün biraz da boğaz ağrım var ağrı kesici de içemiyorum bir şey varsa diye napsam ya test yapsam doğru sonucu alır mıyım
testlerde yanılma payı var pozitifse kan öyle demiyor, bazen de negatif gösteriyor ama beta düşüklüğünden algılamıyor oluyor.Ben bugün yine yaptım negatif bi yanım da sanırım olsa çıkardı diyor moralim bozuldu şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…