- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi HilalKiraz
-
Benim kullandığım uygulamaya göre 16-22 Haziran görünüyor. Ovulasyon testi yapmadım hiç. Bu günlerde de gün aşırı birliktelik oldu ama umarım tutar. Düzenlidir regl dönemimBenimki de 5 temmuz canim ovulasyon ne zmaan oldu senin?
İnşallahBenim de 20. Haziran gorunuyordu 18-19-20 degerlendirdim uc gun ust uste bakalim insallah tutar canim
Birlikte müjdelerimizi burada paylaşalım inşallahBenimde Son adet tarihim 6 haziran beklemen adetim 1-3 temmuz arası bakalım durum ne olacak
Benim de 20. Haziran gorunuyordu 18-19-20 degerlendirdim uc gun ust uste bakalim insallah tutar cani
Ben Ovülasyon test ile ilerledim bu ay. Nisan ayında düşüğüm olmuştu.Benim kullandığım uygulamaya göre 16-22 Haziran görünüyor. Ovulasyon testi yapmadım hiç. Bu günlerde de gün aşırı birliktelik oldu ama umarım tutar. Düzenlidir regl dönemim
İnşallah güzel haber vereceğiz bu ay birbirimizeBenimde sanırım 3 veya 4 Temmuz bende 13 14 16 18 21 değerlendirebildim inşallah olur ya geçen ay olmadı
Ben de bugün yarın gece vardiyasında olduğum için iki günü değerlendirmemiyorum. Umarım tutar ve mutluluklarımızı paylaşırızBen Ovülasyon test ile ilerledim bu ay. Nisan ayında düşüğüm olmuştu.
16 ve 18 yumurtlama öncesi değerlendirildi. 20 Haziran Pik gördüm. Değerlendirdim ama yumurtlama ve sonrası 3 gün değerlendirin yazıyor eşim sehırdısında olduğu için. Sadece 3 gün değerlendirildi. İnşallah güzel haber alırım beklenen adet 5 Temmuz.
Dönebilir geç döllenme ise. Predictor iyi bir marka mı? Biliyor musunuzKızlar selam test yapan var mı aranızda ben bugün akşam predictor yaptım ama negatif sonradan döner mi acaba çok belirtim var aslında
İnşallah öyledir, silik çizgi çıkardı bendeEvet hiç kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diye duydum eczacı da en iyilerinden dedi
Benim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyorMerhabalar benim de bat 4-5-6 Temmuz. Femara (letu) kullanıyorum 2.ayım. Geçen ay bat’tan 2 gün önce regl olmuştum o yüzden tam kestiremiyorum bat tarihimi. Bugün 2 tane erken gebelik testi yaptım minea marka tertemiz negatif, miratech sonradan silik pozitif oldu ama pembemsi bi çizgiydi griye dönmüş sonradan. Bu aydan umutlu değilim ama umarım güzel haberler alırız
Eki Görüntüle 3612493
Benim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyor
Ay canm var gibiiiKaset testi sabah yaptım, erken gebeliği dün 17:00 gibi yapmıştım. Çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum. Geçen ay 5 tane test pozitifti ama kan negatifti. Yine aynısı olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?