Bat 5 Temmuz olanlar buraya 💛

HilalKiraz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
552
615
53
38
Merhaba Son adet tarihim 7 Haziran. Beklenen adet tarihim 5 Temmuz. Benim gibi olanlar birlikte bekleyelim mi Umarım birlikte mutlu haberi alırız

Benim de 20. Haziran gorunuyordu 18-19-20 degerlendirdim uc gun ust uste bakalim insallah tutar canim
İnşallah geçen ay hayal kırıklığı yaşadım ve ilk defa da reglim gecikti bir hafta. İdrar testleri de hepsi pızitifti. Artı med markası. Bir hafta gecikince kan verdim negatif çıktı. Çok üzüldüm. Umarım güzel haber alırız

Benimde sanırım 3 veya 4 Temmuz bende 13 14 16 18 21 değerlendirebildim inşallah olur ya geçen ay olmadı

Benim de 20. Haziran gorunuyordu 18-19-20 degerlendirdim uc gun ust uste bakalim insallah tutar cani

Benim kullandığım uygulamaya göre 16-22 Haziran görünüyor. Ovulasyon testi yapmadım hiç. Bu günlerde de gün aşırı birliktelik oldu ama umarım tutar. Düzenlidir regl dönemim
Ben Ovülasyon test ile ilerledim bu ay. Nisan ayında düşüğüm olmuştu.
16 ve 18 yumurtlama öncesi değerlendirildi. 20 Haziran Pik gördüm. Değerlendirdim ama yumurtlama ve sonrası 3 gün değerlendirin yazıyor eşim sehırdısında olduğu için. Sadece 3 gün değerlendirildi. İnşallah güzel haber alırım beklenen adet 5 Temmuz.

Ben de bugün yarın gece vardiyasında olduğum için iki günü değerlendirmemiyorum. Umarım tutar ve mutluluklarımızı paylaşırız

Kızlar selam test yapan var mı aranızda ben bugün akşam predictor yaptım ama negatif sonradan döner mi acaba çok belirtim var aslında

Merhabalar benim de bat 4-5-6 Temmuz. Femara (letu) kullanıyorum 2.ayım. Geçen ay bat’tan 2 gün önce regl olmuştum o yüzden tam kestiremiyorum bat tarihimi. Bugün 2 tane erken gebelik testi yaptım minea marka tertemiz negatif, miratech sonradan silik pozitif oldu ama pembemsi bi çizgiydi griye dönmüş sonradan. Bu aydan umutlu değilim ama umarım güzel haberler alırız

Benim de 5 Temmuz. Dün test yaptım bende, predecror erken gebelik testi. Silik çizgi çıktı. Daha önce kaset test yapmıştım iki tane, onlar da silikti. Bu sabah da kaset yaptım yine silik. Kan vermeye gidemiyorum, çalışıyorum. Kan verip öğrenmek istiyorum. Regl olacakmışım gibi sanki sancılarım çok ve çok başım dönüyor. Belim ağrıyor ve her şey kötü kokuyor

Kaset testi sabah yaptım, erken gebeliği dün 17:00 gibi yapmıştım. Çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum. Geçen ay 5 tane test pozitifti ama kan negatifti. Yine aynısı olur diye korkuyorum

Eklentiler

• 1000218450.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000217900.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 31
Benmde sat 7 haziran bat 7 temmuz ama iğne oldum ben çatlatma iğnesi. Bekliyorum şuan.

Kaset testi sabah yaptım, erken gebeliği dün 17:00 gibi yapmıştım. Çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum. Geçen ay 5 tane test pozitifti ama kan negatifti. Yine aynısı olur diye korkuyorum
Ay canm var gibiii ama bekle evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…