• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba
Bebiş testin üstünden uzun zaman geçmiş ilk 10-15 dk içinde çıkan tablo daha doğru 🌸inşallah vardır eğer test varsa yarın veya sonraki gün tekrar test yap ilk gebelik haberinide senden almış olalım 💞💞

Bebiş testin üstünden uzun zaman geçmiş ilk 10-15 dk içinde çıkan tablo daha doğru 🌸inşallah vardır eğer test varsa yarın veya sonraki gün tekrar test yap ilk gebelik haberinide senden almış olalım 💞💞
ya ben dayanamayıp bi kere daha yaptım az önce ve 5 dk için bu 2. çizgi çıktı markası nimo bi tek bu vardı eczanede yalancı pozitif çıkardığını duydum ama bilemiyorum var mı sizce 💕

ya ben dayanamayıp bi kere daha yaptım az önce ve 5 dk için bu 2. çizgi çıktı markası nimo bi tek bu vardı eczanede yalancı pozitif çıkardığını duydum ama bilemiyorum var mı sizce 💕
Evet çizgi görünüyor bencede 🥰Bu markayı hiç duymamıştım yumurtlama ne zamandı senin canım birde belirti var mı 🌸

Evet çizgi görünüyor bencede 🥰Bu markayı hiç duymamıştım yumurtlama ne zamandı senin canım birde belirti var mı 🌸
13-14 yumurtlama ve çatlama 13-14-15 ağustosu değerlendirdik. kasıklarımda ağrılar oluyor ara ara göğüslerde ağrı var yine. beklenen adet tarihim de 1eylül

13-14 yumurtlama ve çatlama 13-14-15 ağustosu değerlendirdik. kasıklarımda ağrılar oluyor ara ara göğüslerde ağrı var yine. beklenen adet tarihim de 1eylül
İnşallah bebişş vardır kuzum yarın ya da pazartesi testi tekrar yap şuan biraz erken gibi ama daha güvenilir marka bul içinde şüphe kalmasın💕 Bu sırada da stres yapma anın tadını çıkar güzelce dinlen 🥰🥰

Dpo 6. Akıntım yeni başladı bel ve kasık ağrım var sızlıyor regl olacak gibi. Sıcak basması yaşıyorum ve hiç çıkmayan sivilcem çıktı tabi düşünmekten olabilir 😅 bat 1 Eylül
aynıyız canım çatlamadan 6 gün geçti bat 1 eylül ve belirtilerinide yaşıyorum

Sizinle aynı tarih bende laboquıck yaptım bugün kuruma çizgisi mi bilemiyorum ama o test için kuruma çizgisi bile çıkarmaz dediler bu yüzden yarın tekrar yapacağım

sabah inovitanın gebelik testini yaptım negatif adet gecikmesi yaşardam o zaman yapacağım bir sonrakini 🥲

Sizinle aynı tarih bende laboquıck yaptım bugün kuruma çizgisi mi bilemiyorum ama o test için kuruma çizgisi bile çıkarmaz dediler bu yüzden yarın tekrar yapacağım
bu sabahki testim negatif çıktı erken yapılan testlerde malesef progesteron hormonu o dönemde yüksek olduğu için testler yanılıyor sanırım :( inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız ben adet gecikmesini bekleyeceğim 🫶🏻

Back
X