• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

çatlamanın 8nci günmdeyim ovulasyon testiyle deneyim dedim ne pik göründü ne çizgi
Burda gorduklerım arasında en erken 9. Gun hamıle olduğunu ogrenen oldu . Genelde 11 ıle 14 gün arasında ogrenıyorlar ama bende 9 . Gun yapmaya başlıcam zaten çok sabırsızlanıyorım

çatlama olduğunu test yapmadan nasıl anlıyorsunuz?
ağrıdan ve akıntıdan yumurtlama günümü anlıyorum. ama çatlamaya hiç dikkat etmemişim. bu ay yumurtlama dönemindeki akıntıyı 2 defa gördüm.2 kez mı yumurta oluştu acaba? beynimde deli sorular

Bu arada benim 1 kızım var çok şükür. 4 yaşında olacak. korunmadığımız halde 2. si olmadı. ekimde düşük yaptım. 29 ağustos adet günüm ama Ben 5eylüle kadar beklemek istiyorum. o bekleyiş süreci çok zor. en iyisi hiç birşey yokmuş gibi davranmak :)
rabbim herkese kolaylıkla bebeğini kucağına almayı, hayırlı ve sağlıklı yetiştirmeyi nasip etsin

Kızlar benim Dpo 10 bugün. 16 ağustosta çatlama olmuştu. Dayanamadım sabah test yaptım. 5 dk içinde çok silik bir çizgi çıktı. 🤗🤗 İnşallah yanıltmaz yarın tekrar yapıcam bakalım

Evet kızçeler ne var ne yok ses edin hele yahu💕 Bugün dpo 9 benim belirtim yok. Yarın test yapsam mı beklesem mi bilemedim🤷‍♀️

Bende de hiç belirti yok arada bi kasık batması oluyor sadece o kadar. İşin garip tarafı normalde adet olmadan nerdeyse 1 hafta önceden kasıklarımda ağrı ve gögüslerimde de hem ağrı olurdu hem de dolgunluk olurdu şimdi hiçbiri yok

Bende de hiç belirti yok arada bi kasık batması oluyor sadece o kadar. İşin garip tarafı normalde adet olmadan nerdeyse 1 hafta önceden kasıklarımda ağrı ve gögüslerimde de hem ağrı olurdu hem de dolgunluk olurdu şimdi hiçbiri yok
Benimde reglden önce göğüs ucu hassatiyetim başlardı. Tahmini reglden 5-6 gün önce falan ama bu ay çok az bir hassasiyet var. Tek fark bu😅

akantus akantus benim bu sabah yaptığım kaset test silik çizgi inşallah yalancı pozitif değildir freely olunca güvenemedim. Laboquick testim dağıtımda onu bekliyorum gelince tekrar yapcam. En güvendiğim kaset test o 😁
Belirtiler bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet var baya, akıntı az niyeyse bilemedim. Ayaklarım aşırı üşüyor çorapla geziyorum. Ara ara kısa süreli gelen kasık ağrısı var bir de.

Bugün Dpo 10 bakalım :)

akantus akantus benim bu sabah yaptığım kaset test silik çizgi inşallah yalancı pozitif değildir freely olunca güvenemedim. Laboquick testim dağıtımda onu bekliyorum gelince tekrar yapcam. En güvendiğim kaset test o 😁
Belirtiler bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet var baya, akıntı az niyeyse bilemedim. Ayaklarım aşırı üşüyor çorapla geziyorum. Ara ara kısa süreli gelen kasık ağrısı var bir de.

Bugün Dpo 10 bakalım :)
Maşallah gebelik belirtileri bunlar ama inşallah yanıltmaz🧿🫠 Silik çizgi çıkması da destekliyor. Bende laboquick çok güveniyorum. Onuda yaparsan emin oluruz. Benimde bugün dpo 9 yarın test yapsam mı kararsız kaldım.

Reglime 6 gün var sadece meme hassasiyetim var baya başka belirtim yok test de yapmıyorum şuan çok erken meme ucu acıyor bazen kaşınıyor hatta o kadar başka birşeyim yok 😂

Maşallah gebelik belirtileri bunlar ama inşallah yanıltmaz🧿🫠 Silik çizgi çıkması da destekliyor. Bende laboquick çok güveniyorum. Onuda yaparsan emin oluruz. Benimde bugün dpo 9 yarın test yapsam mı kararsız kaldım.
Ben geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay nasıl ilerleyecek onu merak ettiğim için yapıyorum aslında. Silik çizgi koyulaşacak mı ona bakcam. Geçen ay da Dpo 10 da çıkmıştı benim. Laboquick 9 betayı algılamıştı. :)

Back
X