• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bunu çok yaşıyorum tam ortada hemde rahmin olduğu yerde ama bilemiyorum icerde neler oluyor Rabbım bilir 🙏 bide benim göğüs uçlarım hafif çatlak gibi olmuş 2 3 gündür çok acıyo kendimde belirti aramak istemiyorum çünkü sonra üzülüyorum bide hafif peynir gibi leke gelmiş enfeksiyon mu bilemem yumurtlama döneminde olan sümük gibi akıntıyı iki gün yaşadım çok az miktarda şeffaf bisey bide benim gerneşmem çık fazla🙄
Benimde yumurtalikta bi siskinlik var hayirlisi olsun

Bat 6 mart hanımlar 😊
Umudumuzu kaynatmıyoruz umut ediyoruz olayına inanıyorum dua ediyoruz gerisi allahtan allahim bebek sahip olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin rabbim. Ben 3 bebeğimi kaybettm karnimda öldü üçü de 6 yıllık evliym en son bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu dayanamicam bi acıydı 3. Bebeğim de çok kötüydüm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin 🙏 son 6 aydır deniyorum ıns mart ayı bana ve sizler uğurlu gelir buyrun beraber bekleyelim heycanlı süreci😊😊
Rabbim cennette buluştursun sizi inşallaaahhh🌸 genetik test yapildi mi size 3 düşukten sonra yapiliyor sanirim 😔 bizde 1 senedir deniyoruz daha nasip olmadi bat 8 mart insallah bu ay hak eden isteyen herkese evlat nasip olsun 🥰

Kızlar benim de bat 9 mart benim daha var ama siz erken gebelik testi yapabilirsiniz ben 5 gün kala yapmayı düşünüyorum 😀

Rabbim cennette buluştursun sizi inşallaaahhh🌸 genetik test yapildi mi size 3 düşukten sonra yapiliyor sanirim 😔 bizde 1 senedir deniyoruz daha nasip olmadi bat 8 mart insallah bu ay hak eden isteyen herkese evlat nasip olsun 🥰
Aminnn ıns teşekkür ederm eve yapıldı eşim 45 kromozomlu olduğu için ölüyomus

Kesinlikle hamilelerin coguda belirti yasamamis zatenn insallah en kisa zamanda goruruz
Benim göğüs uçlarımda bi hassasiyet vaar o kadar bide bu sabah karın ağrısı ile uyandım dedim olcam da bu kadar erken ağrım olmazdı ki benim dedim kendi kendime sonra tuvalete girince rahatladım geçti

Sizce varmı kızlar ben görüyorum ama

Eklentiler

• IMG_20210301_124701.webp
    IMG_20210301_124701.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 90
Benim göğüs uçlarımda bi hassasiyet vaar o kadar bide bu sabah karın ağrısı ile uyandım dedim olcam da bu kadar erken ağrım olmazdı ki benim dedim kendi kendime sonra tuvalete girince rahatladım geçti
Merhaba benimde bat 8 mart 2 gündür göğüslerimde çok ağrı var bugün sırtımda ağrı başladı her an regl olacakmışım gibi geliyor

Back
X