• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir sadece son gun kasiklarimda agri olurdu ya da regl oldugum gun siz?
benim geçen ay 4 gün önce de böyle olmuştu ama akıntım bu kadar fazla değildi adet oldum, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurmuştum 7 günceden başladı sancı akıntı aşırı göğüs hassasiyeti.

Merhaba arkadaşlar bat 4 mart 16 subat yumurtlama 17 şubat çatlama vardı ovülasyon testinde 28 şubat test yaptım negatifi gördüm 12 sonrası yaptım yumurtlamadan olsa çıkardı sanırım 😒😒

benim geçen ay 4 gün önce de böyle olmuştu ama akıntım bu kadar fazla değildi adet oldum, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurmuştum 7 günceden başladı sancı akıntı aşırı göğüs hassasiyeti.
İnşallah bebiş vardır test yaparsan haber ver canım ☺️🙏🏼

Aynı dueu
Merhaba arkadaşlar bat 4 mart 16 subat yumurtlama 17 şubat çatlama vardı ovülasyon testinde 28 şubat test yaptım negatifi gördüm 12 sonrası yaptım yumurtlamadan olsa çıkardı sanırım 😒😒
Aynı durumdayız. Sizinki ile aynı. Ben dün de yaptım. Yine negatif. Mecbur bekleyeceğiz 😊

Kızlar ov. Testi mi denesek diyorlar ya ovu. Testi köyü olursa gebelik yüksek ihtimal diye 🤔

Ovulasyon testinin gösterdiği bat ı baz almam gerektiğini öğrenmiş oldum. Bugün mens oldum. Ben elendim arkadaşlar. Size iyi şanslar 🥰

Back
X