• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnn cnm benim evin hanen çocuk sesiyle coşsun İnsALLAH rabbim seninde hediyeni vericek Allah'ın izni ile ayyy İnsALLAH ikiz olurda hiç işin bitmez hep evin çocuk oyuncaklarıyla dağılsın oh bee insALLAH sende topla uğraş 😊en güzel duam bu 😊😊😊😊
Tek derdim bu olsun razıyım ona 😊 Rabbime canı gönülden inanıyorum geciktikçe güzelleşiyor biliyorum ❤️

Sizce koyulaşma var mı kızlar

Eklentiler

• 19556800-ECA1-478D-8ABB-2A054085DFFC.webp
    19556800-ECA1-478D-8ABB-2A054085DFFC.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. 🤔 Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer🌸🌸

Ben sabah regl oldum kızlar, bi dahaki aya artık..
Bende bugun bat bugun yarin olurum gibi geliyor. Progestan kullaniyorum gerci acaba o gecikme yapar mi? Boyle diyenler gordum ama gecen ay bende kkullanmama ragmen yapmadi🤷‍♀️

En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. 🤔 Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. 🤔 Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer🌸
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. 🤔 Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer🌸🌸
Koyulaşma olursa pazartesi kan vericem bat 1 gün geçti

Kızlar yumurtlamanın 10. Ve 11.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı acaba herkesin 11.günde falan çıkıyormuş sanırım

Kızlar yumurtlamanın 10. Ve 11.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı acaba herkesin 11.günde falan çıkıyormuş sanırım
Valla canım bnde negatif gordum hasta olmam gerekiyordu olmadım henüz bekliyorum bugün olmazsam test yapicam

Benim adet bugundu olmadım ama olucak gibiyim de pazartesiye kadar olmassam direk kan vericem kaset test yapmicam cnm hayırlısı İnsALLAH günü zamani ne zmaansa o zman vericek rabbim İnsALLAH hayırlı zamanda verir nasipte ne zman varsa her ay umutla beklirouz bakalım artık 😊
Ben sabah kaset test yaptım negatiff 😕😕 bencede direk kan ver😕 benim baya umudum kırıldı

Ben de kaset test yaptım ve tertemiz bir tek çizgi gördüm. Reglimi bekliyorum.

Back
X