• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 7 gün kalanlar bekleyelim

Benim 3. Denemem ilk gebelik olcak olursa yarın 13 Mayıs erken ama yapay zekada 16 sında yap diyor ama merak ettim uapcam
Ben de bugün yapay zekaya sordum bana da en erken 16-18 tarihlerinde yapmamı önerdi ovülasyon dönemini değerlendirdim, eğer yaparsan muhakkak haber ve olur mu umarım bebişin seninledir 🩷

Benim hiç bir belşrtim yok 2 gün sadece hafif sol kasıkta ağrı oldu gibi oldu sonra geçti 3. Denemem ve ilk kez hiç bişey hissetmiyorum
Benim gebelik belirtilerim hep adet gibi oldu daha önce iki gebelik geçirdim biri düştü. Ama ikisinde de gecikmeyle öğrendim sadece geri kalan hep adet olcağım zaman yaşadığım şeylerdi. Hatta ikisinde de gram midem dahi bulanmadı. O yüzden belirtim var mı diye çokta takılmayın her insan bir olmayabiliyor.

Hamilelik belirtisi oldugunu biliyorum da progesteron da yükseliyor ya çatlamadan sonraki günler o da yapabiliyor diye moda girmek istemedim 😅 ama sabah Bi mide bulantısı üfff anlatamam sana
Ayy bende korkmaya başladım hafif hafif her yemekten sonra bı bulantı geliyor çokta yemiyorum yani normal yedigimin yarisindan az yiyorum çok aşırı fazla geliyor ayıptır söylemesi geri cikarasim geliyor

Ayy bende korkmaya başladım hafif hafif her yemekten sonra bı bulantı geliyor çokta yemiyorum yani normal yedigimin yarisindan az yiyorum çok aşırı fazla geliyor ayıptır söylemesi geri cikarasim geliyor
Ah aşkım ilk trimesterda cok normal 4.ay itibariyle iştahın düzene girecek bulantı olması iyi bi şey, doktor bulantı hapı verdi mi sana

Bugun yaptim once yoktu temizlik yaptim bitirdim boyle gördüm kizlar marka lobuick dunde ayni testen yaptim sabaha kdar kaldi boyle olmadi

Eklentiler

• 1000152527.webp
    1000152527.webp
    23 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000152526.webp
    1000152526.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000152524.webp
    1000152524.webp
    23 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000152525.webp
    1000152525.webp