• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 7 gün kalanlar bekleyelim

Canım negatif çıktı ve sağ göğsümde hafif ağrı başladı ve kasıklarımda da var sanırım adet olacağım ben yani hamile değilim
Hiç belli olmaz henüz 6 gün var. Gebeligimiz varsa bile su anda beta degerimiz 10larda falan geziyor olabilir. Sabır biraz daha 3 4 gun sonra test tekrarla bence 😍

Bnde oyle düşündüm ama dun ve ondanonceki gun de ayni testten yaptim hic boyle olmadi hep bemebeyzdi o nedenle biraz suphelendim ben toplu almistim hep ayni testti yapiyorum
Bende toplu aldım ondan şahsen bana kuruma da yapmadı yada ben direk negatifti görüp attığımdan da olabilir bilmiyorum umutlanmamakta fayda var yinede

Ben hiç hissetmedim de dünden sonra acaba olabilir mi şeylerine giriştim saf gibi
Merhaba bugün durumunuz nasıl benim adet belirtilerim başladı dünden beri göğüs ağrısı kasıklarım batıyor ek olarak her yerim dökülüyor dizlerim kollarım kopuyo sanki daha 6 günüm var ama bilemedim erkenden test yapıp moralimi bozmak ta istemiyorum

Kızlar benim bata 6 gün kala kan testi verdim özelde <0.100 çıktı 11 mayısta acilde verdim 5.92 az önce özele gittim reglim bir gün gecikince 3.01 çıktı. Hastanelerin referans değerleride farklıydı. Özelin 0-5 arası devletin 0-10 kafam çok karıştı sizde böyle bir şey yaşayan var mı ya.

Merhaba bugün durumunuz nasıl benim adet belirtilerim başladı dünden beri göğüs ağrısı kasıklarım batıyor ek olarak her yerim dökülüyor dizlerim kollarım kopuyo sanki daha 6 günüm var ama bilemedim erkenden test yapıp moralimi bozmak ta istemiyorum
Benimde öyleydi ya hala da öyle ama regl tarihini beklemek daha iyi sanırım. Ben erkenden yapa yapa testleri psikolojimde bozuldu

Ben bugün akıntım biraz başladı çok nadir 2 gündür sol kadıkts bi sızı ağrı var gibi ama aşırı hafif hatta geçiyor başlıyor o kdr bide sabahları zor uyanıyorum göğüslerimde aşırı derecede az acımaya başladı ama rahatsız etmiyor bu sabah test yaptım negatifti

Ben bugün akıntım biraz başladı çok nadir 2 gündür sol kadıkts bi sızı ağrı var gibi ama aşırı hafif hatta geçiyor başlıyor o kdr bide sabahları zor uyanıyorum göğüslerimde aşırı derecede az acımaya başladı ama rahatsız etmiyor bu sabah test yaptım negatifti
Daha erken ama gecikince daha net çıkar ben iki gebeliğimde de adet gecikmesinin 4. gününde yaptım ona rağmen baya silik çıkmıştı

Benimde öyleydi ya hala da öyle ama regl tarihini beklemek daha iyi sanırım. Ben erkenden yapa yapa testleri psikolojimde bozuldu
Aynen canım ben iki gebelik geçirdim birini kaybettim. İki gebeliğimde de 4 gün gecikmeyle öğrendim ve gecikmeye rağmen testlerim silikti. Yani adet öncesi varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek o yüzden erken yapıpta strese girmemek en iyisi.

Aynen canım ben iki gebelik geçirdim birini kaybettim. İki gebeliğimde de 4 gün gecikmeyle öğrendim ve gecikmeye rağmen testlerim silikti. Yani adet öncesi varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek o yüzden erken yapıpta strese girmemek en iyisi.
Evet ya ben negatif olduğunu düşündüm ama insan merak ediyor tabi

Back
X