Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

pepuk37

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
263
117
18
34
Merhaba kızlar Mart ayında düşük yaptım 4 aydır da deniyorum olmuyor 34 yaşındayım Eylül ayı mucize ayı olsun bekleyen isteyen herkese ovulasyon testi ile devam edeceğim 32 günde bir adet oluyorum bugün teste başladım benimle aynı veya benzer bir şekilde bekleyen varsa hadi birlikte bekleyelim belki birbirimize güç destek oluruz dua ederiz..
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun yormadan amin..

Merhaba ben de deniyorum 1 yıla yakındır. Polikistik over var. Klomen kullandm yine bu ay bakalm sabırla bekliyorum. 1 eylül benimde adet tarihim. Senin problemin nedir?

Merhaba ben de deniyorum 1 yıla yakındır. Polikistik over var. Klomen kullandm yine bu ay bakalm sabırla bekliyorum. 1 eylül benimde adet tarihim. Senin problemin nedir?
Hiçbir sorun yok diyorlar ama olmuyor hamileliğim 4 aylıktı düşükle sonlandı kürtaj oldum sonra iyi dediler korunmasız ilişki olsun yaşın var bekleme ama olmuyor kürtaj sonrası adetim düzensiz oldu

Hiçbir sorun yok diyorlar ama olmuyor hamileliğim 4 aylıktı düşükle sonlandı kürtaj oldum sonra iyi dediler korunmasız ilişki olsun yaşın var bekleme ama olmuyor kürtaj sonrası adetim düzensiz oldu
Yaaa üzüldüm adına. Zor bi durum kürtaj olayı. Bedenin kendine gelmesi zaman alır. Ondan dolayı düzensizdir büyük ihtimalle adetin. Evet yaşın biraz sıkıntı yaratabilir yanlış anlama kadının yaşı ilerledikçe hormon seviyeleri azalıo. Bence de çok beklemeden aşılama ya da tüp bebek denemen senin faydana olur.

Sabah doktora gidecem bakalım artık

Merhaba kızlar günlerdir böyle bir grup açılsın diye bekliyorum ben 2.yi yapmak için girdim bu yola
Bat 10-12 eylül gibi
İnşallah buradaki herkes güzel haber alsın .
İlk bebeğimi de burada öğrendim
İnşallah hepiniz sevincimizi paylaşalım burada Allah nasip eder inşallah

Amin inşallah hepimizin güzel haberler aldığı mutluluktan ağladığı bir ay olur Eylül

İnşallah bu ay içimde bir umut var gurbette gelinim belki burdan birbirimize moral olur bilgi alışverişi yaparız diye açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…