Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Onu yapmadım kuzum aminn bu arada Allah razı olsun pıhtılaşma testi nedir ben dedim regl olayim rahim filmi isticem
Pıhtılaşma testi tıbbi genetik bölümüne gidip düşük yaptığını söylediğinde bakıyorlar. Belirli genlerde mutasyon olup olmadığına bakılıyor. Eğer mutasyon varsa coraspin ve iğne kullanıyorsun gebelik boyunca çünkü vücutta hamile kalınca pıhtılaşma oranı artıyor ve bebekler ya direk düşüyor ya ilerleyen haftalarda kalpi duruyor ya da gelişemiyor ve öyle düşüyor. Bebekleri besleyen damarlar pıtılaşma sebebiyle tıkanıyor bebek beslenemiyor. Bazen bebeğe pıhtı atıyor vb... ben de 4 gende mutasyon var mesela gebelik için uğraşırken coraspin, gebelik oluşursa iğneyi de kullanmam gerekiyor. Pek çok kadın malesef bu sebeple bebeklerini kaybediyor...

İnan bunu da şimdi öğrendim düşük zamanı pıhtılaşma var demişlerdi ama bana demediler kendi aralarında dediler hormon testleri yaptım adetin 3. Günü yine demediler birşey bu aklımda olsun sorucam bunu çok tşk ederim sende var mı bir güzellik şuan sende zor zamanlar yaşamışsn

Aynen canım ihmal etmeyiver çünkü Allah muhafaza eğer varsa ve bilmezsen her seferinde üzücü şeyler yaşama riski yüksek oluyor. İnşaAllah yoktur diyelim. Ben aslında köprüden önceki son çıkışlarda denemelerimi yapıyorum henüz birşey yok bu ay da artık yok bence çünkü olsa testlerde çıkardı regl bekliyorum. İnşaAllah güzel haberleri paylaşırız bundan sonrasında

Hep birlikte inşallah kuzum

Çok sevindimm Rabbim sağlıklı bi sekilde kucaklaşmanızı nasip etsin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…