• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Benim 19 Eylül bat yumurtlama 3 Eylül görünüyor ovülasyın yapıyorum inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız güzel sonuçlar alırız

Hiçbir sorun yok diyorlar ama olmuyor hamileliğim 4 aylıktı düşükle sonlandı kürtaj oldum sonra iyi dediler korunmasız ilişki olsun yaşın var bekleme ama olmuyor kürtaj sonrası adetim düzensiz oldu 😓
Geçmiş olsun canım gebelikte kan sulandırıcı kullanıyor muydun?

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci çocuk için geldim buralara 35 yaşındayım bir yıl önce korunmayı bıraktım 2 kez hamiel kaldım ilki kimyasal bir sonraki bundan 4 ay sonra oldu 12-13 hafta arası kalbi durdu anlamadık bile,daha bir ay dolmadı kaybedeli muhtemelen 10 eylül gibi adet olurum ama bu ay korunuyorum bir adet geçsin bir sorun yoksa öyle deneyeceğim kısmet artık yani diyeceğim hamile kalmak birşey değil sağlıklı ilerlemesi bir mucizeymiş ilk hamileleğim o kadar sorunsuz geçmişti ki böyle birşeyler olacağı insanın aklına gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin bir an önce sağlıkla hayırlısıyla 🙏🏻
Evet ben de öyle düşünüyorum da bi noktadan sonra hamile de kalamadım :) yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor inositol içeren gebeliğe yardımcı takviye kullanın siz de en son bu yola girdim ben de artık. Hamilelik oluşursa da kan sulandırıcı yazacak doktor.

Back
X