- 8 Ağustos 2025
- 268
- 118
- 18
- 34
Hayırlısı ne bilim umudum yokBende kabızım benım de gögsüm sızlıyor uçları kocaman olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı ne bilim umudum yokBende kabızım benım de gögsüm sızlıyor uçları kocaman olmuş
Cnm o kapagi cikarip atsna bide buraya aciliyor o testŞimdi nasıl
canım 10 eylül kesin batsa zaten 12 dpo dasın teste çıkması lazımbenimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test
canım 10 eylül kesin batsa zaten 12 dpo dasın teste çıkması lazımbenimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test
dpo ne demek oluyor bilmiyorumcanım 10 eylül kesin batsa zaten 12 dpo dasın teste çıkması lazım
Rabbim hayırlısını versin ama ne bilim içimdeki ses bunu söylüyor gibivalla benımde yok açıkçası regl olmayı beklıyorumdaha ılı gun var ıkı gunde neler olur neler
evet 10 eylül kesin bat ama ağustos ayında kimyasal gebelik yasadım ondan bir tık regl gecikmesi yasarmıyım bilemiyorum cünkü kimyasal gebelikten dolayı reglde gec basladıcanım 10 eylül kesin batsa zaten 12 dpo dasın teste çıkması lazım
Benim 2 gün var dün yaptım negatif çıktı erken olsa çıkardı dimivalla benımde yok açıkçası regl olmayı beklıyorumdaha ılı gun var ıkı gunde neler olur neler
Cnm yumurtlama diyelim 31 inde oldu 1inde catladi catlama gununden itibaren sayiliyor bnm oyleydi suan ben dpo7 deyim yani en azinc chat gbt oyle diyo bana kalsa dpo 8dpo ne demek oluyor bilmiyorum
Ya o belli olmuyor benım arkadaşım var suan 5 aylık hamile o regle bir gun kala yapmıs cıkmamıs regli gecikmiş ıkı gun sonra yapmış çıkmış mesaleBenim 2 gün var dün yaptım negatif çıktı erken olsa çıkardı dimi
regl geç başladıysa zaten döngün değişmiştir canım 10 eylül tam olmayabilir. Yumurtlama gününden emin misin ovulasyonla takip ettiysen üstüne 14 gün sayarak adet gününü bulabilirsinevet 10 eylül kesin bat ama ağustos ayında kimyasal gebelik yasadım ondan bir tık regl gecikmesi yasarmıyım bilemiyorum cünkü kimyasal gebelikten dolayı reglde gec basladı
geç yumurtlamış olabilirsinBenim 2 gün var dün yaptım negatif çıktı erken olsa çıkardı dimi
evet normalde 4 ağustosta olmam lazımdı gecikmem oldu 7 ağustos kan vermistim hamile oldğumu öğrendim ertesi günü kahverengi lekelenmem oldu 10 ağustosta betamın düstüğünü gördük ve kimyasal olduğu netlesti bu aradaki sürecte lekelenmem devam etti 12 ağustosta tam anlamıyla regl oldum ve kanamam basladı betada 50nin altına düsünce kanama baslıyomus benim 2. dğer ölcümümde 66ydı 2 günde düsme süreci oldu ve regl oldum ilk hamilelik sürecimi de 123 le öğrendim o yüzdwn 12 ağustos olarak uygulamaya regl girisi yaptım ona görede bat 10 eylül gösteriyorregl geç başladıysa zaten döngün değişmiştir canım 10 eylül tam olmayabilir. Yumurtlama gününden emin misin ovulasyonla takip ettiysen üstüne 14 gün sayarak adet gününü bulabilirsin
Ne yaptığımı bende bilmiyorum artık Allak bullak herşrygeç yumurtlamış olabilirsin
Benim bat 10 ama bugün ciddi anlamda göğsümde ağrı var ve ara ara göbeğimin alt kismi bikini bölgesinin üst kısmı olacak şekilde ağrım var ve ishal olmuşum uyku gözümden akiyor ve aşırı gerginim
Bende aynı şekilim uyku gözümden akıyor kafamı kaldıramıyorum aşırı halsiz ve bitkinim bat 13ünde birde göğüslerim büzüşüyor ve ağrıyor bunu yaşayan oldu mu,acaba üşüyor muyum ondan mı büzüşme oluyor birde ayaklarım üşüyorBenim bat 10 ama bugün ciddi anlamda göğsümde ağrı var ve ara ara göbeğimin alt kismi bikini bölgesinin üst kısmı olacak şekilde ağrım var ve ishal olmuşum uyku gözümden akiyor ve aşırı gerginim
Soğuk mu ki olduğun yerBende aynı şekilim uyku gözümden akıyor kafamı kaldıramıyorum aşırı halsiz ve bitkinim bat 13ünde birde göğüslerim büzüşüyor ve ağrıyor bunu yaşayan oldu mu,acaba üşüyor muyum ondan mı büzüşme oluyor birde ayaklarım üşüyor
Hayır hatta klimayı bile kapattım dün Artımed kaset test yaptım iki tane ikiside silik çıktı güvenemiyorum da acilde kan versemmi kararsızımdaSoğuk mu ki olduğun yer