• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

benimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test
canım 10 eylül kesin batsa zaten 12 dpo dasın teste çıkması lazım

benimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test
canım 10 eylül kesin batsa zaten 12 dpo dasın teste çıkması lazım

evet 10 eylül kesin bat ama ağustos ayında kimyasal gebelik yasadım ondan bir tık regl gecikmesi yasarmıyım bilemiyorum cünkü kimyasal gebelikten dolayı reglde gec basladı
regl geç başladıysa zaten döngün değişmiştir canım 10 eylül tam olmayabilir. Yumurtlama gününden emin misin ovulasyonla takip ettiysen üstüne 14 gün sayarak adet gününü bulabilirsin

Ay bugün normalin dışında değişik bi karın ağrısı mevcut ama regl olcakmış gibi değil de bi değişik gaz sancısına biraz benzer bi de bel ağrısı çok fazla 😳

regl geç başladıysa zaten döngün değişmiştir canım 10 eylül tam olmayabilir. Yumurtlama gününden emin misin ovulasyonla takip ettiysen üstüne 14 gün sayarak adet gününü bulabilirsin
evet normalde 4 ağustosta olmam lazımdı gecikmem oldu 7 ağustos kan vermistim hamile oldğumu öğrendim ertesi günü kahverengi lekelenmem oldu 10 ağustosta betamın düstüğünü gördük ve kimyasal olduğu netlesti bu aradaki sürecte lekelenmem devam etti 12 ağustosta tam anlamıyla regl oldum ve kanamam basladı betada 50nin altına düsünce kanama baslıyomus benim 2. dğer ölcümümde 66ydı 2 günde düsme süreci oldu ve regl oldum ilk hamilelik sürecimi de 123 le öğrendim o yüzdwn 12 ağustos olarak uygulamaya regl girisi yaptım ona görede bat 10 eylül gösteriyor

Benim bat 10 ama bugün ciddi anlamda göğsümde ağrı var ve ara ara göbeğimin alt kismi bikini bölgesinin üst kısmı olacak şekilde ağrım var ve ishal olmuşum uyku gözümden akiyor ve aşırı gerginim
Bende aynı şekilim uyku gözümden akıyor kafamı kaldıramıyorum aşırı halsiz ve bitkinim bat 13ünde birde göğüslerim büzüşüyor ve ağrıyor bunu yaşayan oldu mu,acaba üşüyor muyum ondan mı büzüşme oluyor birde ayaklarım üşüyor

Bende aynı şekilim uyku gözümden akıyor kafamı kaldıramıyorum aşırı halsiz ve bitkinim bat 13ünde birde göğüslerim büzüşüyor ve ağrıyor bunu yaşayan oldu mu,acaba üşüyor muyum ondan mı büzüşme oluyor birde ayaklarım üşüyor
Soğuk mu ki olduğun yer

Back
X