10.günündeydim adetime de 5 gün varYumurtlamanın kaçıncı günündeydiniz bugün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.günündeydim adetime de 5 gün varYumurtlamanın kaçıncı günündeydiniz bugün?
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınKızlar hamileyim
(İsim soyisim yaziyor bilginiz olsun)Kızlar hamileyim
Hayırlı olsun seninde gebelik var kan ver yarın ilk iş için rahat etsin rabbim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3642008 kızlar adetim düzensiz 18 gün gecikti awox erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı yarın kan vericem sizce nasıldır bu testin doğruluğu
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun seninde gebelik var kan ver yarın ilk iş için rahat etsin rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()
MaşallahKızlar hamileyim
Maşallah Rabbim sana bağışlasınTeşekkür ederim amin inşallahbenim 3.olacak nasip olursa
![]()
Aminn inşallah unutuyor insan sabah beri buralarda yorum okuyorum ilk sanki bi acemilik tuttuMaşallah Rabbim sana bağışlasın![]()
Olabilir yaAminn inşallah unutuyor insan sabah beri buralarda yorum okuyorum ilk sanki bi acemilik tuttu
Bir başka topikte gördüm 10.gümfe negatif sonra pozitif çıkan. Belli olmaz daha inşaAllah değişir10.günündeydim adetime de 5 gün var
Doğru oldugunu düşünmüyorum ilk evlendiğimde balayında ertesi gün hapı aldım haptan dolayı adetim 5 gün gecikti test yaptım artimed ile pozitif silik falan da değil direk pozitif biz hastane ararken kan vermek icin regl oldumToplanın kizlar ,bı umut verici bilgiyle geldim az önce eşim tutturdu bı test daha nobetciyede yakın olunca gittik eczane ye ,artimed vardı almak istemedim sebebini sordu dedim böyle böyle yalancı pozitif cikariyor filan ne nasıl derken biraz sohbet ettik bana dediği su oldu gebelik olmadan mümkün değil bu test pozitiflesmez ,kimsayal da olabilir kist de beta sinucunu etkiler ,yumurta çatlaması da ne kadar doğru bilmiyorum adetten 5 gün önce yapıp pozitif gören olursa gebelik ihtimali fazlaymış benim testlere baktı fotograflara sen gebesin dedi çok net ,ve kanı reglden önce verdiğin için çıkmamış ,şuan yeni yerleşmiş hormon yeni başlıyor dedi artimed se yerlemedeki oluşan en Küçük hormon değişikliğini algiliyormus ne kadar doğru bilemem tabi ,test bozuk vs düşünmeden önce poziitifliginden ve negatifliginden iyice emin olun lütfen![]()
Reglim bir gün gecikti ,sayılır bazen ertesi güne kayiyor diye bugünde beklicem şuan gelen giden yok ,öğleden sonra test yapacağım tekrar silik pozitif lerde koyulaşma varmı ona bakicam ,ters bı durum olmassa da yarın filan kan vermeyi düşünüyorum ,ama regl gelicek gibi hissediyorumKızlar güncelleme atacak var mı
Bat 13 eylül. İlk gebeliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. İçimdeki bir his tuttuğunu söylüyor ama regl geçmeden test yapmakta istemiyorum negatif görmeye hazır değilimKızlar güncelleme atacak var mı
Benimde göğüsum sizliyordu o kesildi bı anda bıçak gibi ,sabah test yapicaktim okul telasindan unuttumBenim bugun beklıyorum bakalım gelen gıden yok adet agrılarımda yok oldu
Belirtilerin nelerBat 13 eylül. İlk gebeliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. İçimdeki bir his tuttuğunu söylüyor ama regl geçmeden test yapmakta istemiyorum negatif görmeye hazır değilim
Benımde normalde gununde olurum dün olmam gerekıyodu olmadım ıkı gundur adet agrılarımda gitti akıntım devam ediyor gögüs üclarımda acıyo suanReglim bir gün gecikti ,sayılır bazen ertesi güne kayiyor diye bugünde beklicem şuan gelen giden yok ,öğleden sonra test yapacağım tekrar silik pozitif lerde koyulaşma varmı ona bakicam ,ters bı durum olmassa da yarın filan kan vermeyi düşünüyorum ,ama regl gelicek gibi hissediyorum
Benim ilk gebeliğimde kasıklarımda kelebek uçucusu gibi hafif kıpırtılı olurdu. Ve sağa soşa dönerken ani kasık batmalarıBelirtilerin neler
Bı test yapsan mı acaba ,bende merak ettim şimdiBenımde normalde gununde olurum dün olmam gerekıyodu olmadım ıkı gundur adet agrılarımda gitti akıntım devam ediyor gögüs üclarımda acıyo suan