- 8 Ağustos 2025
- 268
- 118
- 18
- 34
Bekliyorum bende bir umut diye ama regl olunca aynı gün hemen kanamam olmuyor benim akşama doğru yada sabah başlar tam olarakDu bakam bekle bi kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum bende bir umut diye ama regl olunca aynı gün hemen kanamam olmuyor benim akşama doğru yada sabah başlar tam olarakDu bakam bekle bi kuzum
O test yalancı pozitiflik veriyor cnm baska markayla deneYok cnm freely yazıyordu üstünde
Yaa ozmn değilimdir hamile zamane çok silik foto da görünmüyor pek ama canlı daha netO test yalancı pozitiflik veriyor cnm baska markayla dene
Bence siz bir kan verin. Güvenilir olmasa bile çıkmış. Kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulmuş olursunuzYaa ozmn değilimdir hamile zamane çok silik foto da görünmüyor pek ama canlı daha net
Öyle yapacağım gidip vereceğim yarınBence siz bir kan verin. Güvenilir olmasa bile çıkmış. Kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulmuş olursunuz
Meme başında renk değişimi oldumu peki yani koyulaşma oldu muTeşekkür ederim Allah razı olsun
Meme büyümesi kasık ağrısı ve kabızlık vardı
Amin Allah razı olsunEvet süreçte insan girdap gibi içine çekiliyor farkına varmadan ve yıpratıyor kendisini. Güzel bir karar vermişsiniz ki ancak öyle olabilince sanki güzel haber alınıyor. Hakkınızda ve hepimizin hakkında en güzeli en hayrlısı olur inşaAllah![]()
Sen bilirsin cnm ister kan ver istersen farkli markayla yapYaa ozmn değilimdir hamile zamane çok silik foto da görünmüyor pek ama canlı daha net
Ay en ucuzu 50 tl çok pahalı eğer ki yine kendini durduramazsan internetten toplu alımla alıver bariAmin Allah razı olsun,iki aydır bu döngüde kayboldum resmen ,sürekli varmı yokmu kaygıları vs testler ilk uygun gibi geliyor ben en ucuzunu 50 TL'den aldım ve deliler gibi test yaptım baktım öz önce iki ayda milyarı gecmis fiyatı ,ve duygularımla oynamasida çaba si işte ,yalancı pozitiflikler boş umutlar hayal kırıkları ,en güzeli bı kenara çekilmek ve zamanını beklemek ,
![]()
Merhaba kızlar benimde bat 14 Eylül bu sabah bebe time test yaptım silik çıktı öğlende başka marka aldım comfort ondada aynı sekılde ama dünden berı aşırı bel ağrım ve kasık batmam varKasık agrım çok ara ara vuruyo o normal ama akşamdan berı aşırı bel agrım var
Bnmde 14 eylul daha bi test yapmadim valla ins vardir kan verdin miMerhaba kızlar benimde bat 14 Eylül bu sabah bebe time test yaptım silik çıktı öğlende başka marka aldım comfort ondada aynı sekılde ama dünden berı aşırı bel ağrım ve kasık batmam var
Kan gecıkme olursa vereceğimBnmde 14 eylul daha bi test yapmadim valla ins vardir kan verdin mi
Evet oldu kuzumMeme başında renk değişimi oldumu peki yani koyulaşma oldu mu
Belirtilerin neler akintin fln var mjKan gecıkme olursa vereceğim
Bel ağrısı dışında yokBelirtilerin neler akintin fln var mj
Hayirlisi olsn cnm bnmde ayni sadece bel agrim var o kadarBel ağrısı dışında yok
Kanlı bir akıntı oldu ama şimdi yok ve göğsümde damar çekilir gibi ağrı var ve içim çok huzursuzCanım lekelenmeden 3-4 gün sonra test yapın diyorlar
Sen test yaptın mıHayirlisi olsn cnm bnmde ayni sadece bel agrim var o kadar
Yok ya yapmadim dahaSen test yaptın mı
Canım sen bekle bence bat ne zamansa o zaman yap testiKanlı bir akıntı oldu ama şimdi yok ve göğsümde damar çekilir gibi ağrı var ve içim çok huzursuz