• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Stres bizlere öyle çok zarar veriyor ki bence yumurtalarımızı bile kitliyor. Önümüzdeki ay çoook rahat, olumlu olmaya gayret ediver canım inanıyorum ki yakın zamanda gelecek güzel haber ❤️
Beni strese sokan şey yumurtalamam çok geç oluyor bu ay 1 hafta geç oldu bu ayın 2sinde gördüm korkutuyor beni lutel fazın kısa olması kısırlığa kadar yolu var diolar 😓

Beni strese sokan şey yumurtalamam çok geç oluyor bu ay 1 hafta geç oldu bu ayın 2sinde gördüm korkutuyor beni lutel fazın kısa olması kısırlığa kadar yolu var diolar 😓
Canım inositol kullandın mı? Kullanmadıysan kullan istersen doktoruna danışarak ben de 22. Gün falan yumurtluyordum bu ay inositol kullandım 16. Gününde çatlama oldu

Alicam kuzum pazartesi genel olarak hastaneye gidecem onu da sorucam takviye olarak
Evet ben de önerecektim. Faydası oluyor gerçekten her anlamda yumurtaya. İçinde kiro inositol olanlar çok daha etkili imiş ama daha pahalı onlar. Venatura miyo inositol şasesini kullandım ben de birkaç ay yumurta kalitesi artırmak adına.

Evet ben de önerecektim. Faydası oluyor gerçekten her anlamda yumurtaya. İçinde kiro inositol olanlar çok daha etkili imiş ama daha pahalı onlar. Venatura miyo inositol şasesini kullandım ben de birkaç ay yumurta kalitesi artırmak adına.
Ben de inofolic combi alacağım bu sefer. Ama doktor regl olmayı bekle sonra kullan dedi. 20 şase idi bir önceki

Evet buna gerçekten ihtiyacim var regl olayim bitince mi başlayayım

Back
X