Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmeyin adet olmadığınız sürece umut var bir kaç gün daha bekleyinSonuç <1.20 kızlar![]()
Yükselmez kuzum ya sanmıyorumÜzülmeyin adet olmadığınız sürece umut var bir kaç gün daha bekleyin
Üzülmeyin daha güzel günlerdeYükselmez kuzum ya sanmıyorum![]()
İnşallah hep birlikteÜzülmeyin daha güzel günlerde![]()
Ne zaman çıkar acaba sonuçKan verdim sonucu bekliyorum
Şimdi gördümSonuç <1.20 kızlar![]()
Aldım canım negatifNe zaman çıkar acaba sonuç
Allah razı olsun ne yapalım nasip değilmiş gecikmem stresten galibaŞimdi gördümne olur üzülmeyin inşaAllah en kısa zamanda alırsınız güzel haberi.
![]()
Stres bizlere öyle çok zarar veriyor ki bence yumurtalarımızı bile kitliyor. Önümüzdeki ay çoook rahat, olumlu olmaya gayret ediver canım inanıyorum ki yakın zamanda gelecek güzel haberAllah razı olsun ne yapalım nasip değilmiş gecikmem stresten galiba
Beni strese sokan şey yumurtalamam çok geç oluyor bu ay 1 hafta geç oldu bu ayın 2sinde gördüm korkutuyor beni lutel fazın kısa olması kısırlığa kadar yolu var diolarStres bizlere öyle çok zarar veriyor ki bence yumurtalarımızı bile kitliyor. Önümüzdeki ay çoook rahat, olumlu olmaya gayret ediver canım inanıyorum ki yakın zamanda gelecek güzel haber![]()
Umarım kuzum hep birliktepepuk37 üzüldüm canım ya inşallah çok bekletmez seni bebeğin
Canım inositol kullandın mı? Kullanmadıysan kullan istersen doktoruna danışarak ben de 22. Gün falan yumurtluyordum bu ay inositol kullandım 16. Gününde çatlama olduBeni strese sokan şey yumurtalamam çok geç oluyor bu ay 1 hafta geç oldu bu ayın 2sinde gördüm korkutuyor beni lutel fazın kısa olması kısırlığa kadar yolu var diolar![]()
Neyde negatif çıktı benimde bat 14 15 fün kaset yaptıö negatifti deBen bu ay olmadı gibi hissediyorum nedense bat 14 eylül dün negatif çıktı. Dünden önce iğne batması gibi ağrım oldu sol tarafımda 4 kez falan bakalım gecikme bekleyeceğim bende
Alicam kuzum pazartesi genel olarak hastaneye gidecem onu da sorucam takviye olarakCanım inositol kullandın mı? Kullanmadıysan kullan istersen doktoruna danışarak ben de 22. Gün falan yumurtluyordum bu ay inositol kullandım 16. Gününde çatlama oldu
Laboquick kaset testNeyde negatif çıktı benimde bat 14 15 fün kaset yaptıö negatifti de
Evet ben de önerecektim. Faydası oluyor gerçekten her anlamda yumurtaya. İçinde kiro inositol olanlar çok daha etkili imiş ama daha pahalı onlar. Venatura miyo inositol şasesini kullandım ben de birkaç ay yumurta kalitesi artırmak adına.Alicam kuzum pazartesi genel olarak hastaneye gidecem onu da sorucam takviye olarak
Ben de inofolic combi alacağım bu sefer. Ama doktor regl olmayı bekle sonra kullan dedi. 20 şase idi bir öncekiEvet ben de önerecektim. Faydası oluyor gerçekten her anlamda yumurtaya. İçinde kiro inositol olanlar çok daha etkili imiş ama daha pahalı onlar. Venatura miyo inositol şasesini kullandım ben de birkaç ay yumurta kalitesi artırmak adına.
Evet buna gerçekten ihtiyacim var regl olayim bitince mi başlayayımEvet ben de önerecektim. Faydası oluyor gerçekten her anlamda yumurtaya. İçinde kiro inositol olanlar çok daha etkili imiş ama daha pahalı onlar. Venatura miyo inositol şasesini kullandım ben de birkaç ay yumurta kalitesi artırmak adına.