• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar bata 3 gün var ve hiçbir belirtim yok ebde ovulasyon testi vardı yaptım ve belli belirsiz çizgi çıktı görsel ekleyeceğim ama fotoğrafta belli olmuyor sizce umutlanmalı mıyım
Bence biraz daha bekleyin çoğu erken gebelik testi bile yanılabiliyor biliyorum beklemek zor bu süreçte ama sonra yıkım olmasından iyidir

Bnde 😂😂 regl olucam gibi hissediyorum ama bakalim belirtin var mi
Belirtim yok canım, umudum da yok açıkcası olursa bana da sürpriz olacak. Yurtdışı planım var iptal edeceğim eğer pozitifi görürsem. Görmezsem de kendimi onla teselli edeyim diyorum 😂 ben çok erken yaptım o testleri 2 test yaptım dpo 8 ve 10 da ikisi de negatifti. Kendime bir söz verdim bundan sonra en erken bat günü yapacağım. Çok strese soktu beni testler.

Belirtim yok canım, umudum da yok açıkcası olursa bana da sürpriz olacak. Yurtdışı planım var iptal edeceğim eğer pozitifi görürsem. Görmezsem de kendimi onla teselli edeyim diyorum 😂 ben çok erken yaptım o testleri 2 test yaptım dpo 8 ve 10 da ikisi de negatifti. Kendime bir söz verdim bundan sonra en erken bat günü yapacağım. Çok strese soktu beni testler.
Valla ben hic yapmadım bekliyorum benimde bu ay diger aylara gore hic belirtim yoktu yani anlamadim acaba dedim sadece bel agrim var yumurtlamadan sonra baslayan ve artan baska bisey yok

Gecikmede iste belirtim yokki herkeste akinti göğüs hassasiyeti vs vs birsuru sey var bnde sade bel agrisi
Canım benim benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tek belirti adet gecikmesi oldu herkes aynı tepkiyi vermio ki kiminde yerleşme kanaması oluyor kiminde olmuyor adetin geciksin testini yap bakma bize belirtiler oldu diye bu sabırsızlık emin ol belirtim olmasaydı bu kadar unutlanmazdim bak adetim gecikti test yaptım erken kan verdim negatif ama halen adet olmadım

Canım benim benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tek belirti adet gecikmesi oldu herkes aynı tepkiyi vermio ki kiminde yerleşme kanaması oluyor kiminde olmuyor adetin geciksin testini yap bakma bize belirtiler oldu diye bu sabırsızlık emin ol belirtim olmasaydı bu kadar unutlanmazdim bak adetim gecikti test yaptım erken kan verdim negatif ama halen adet olmadım
Valla cnm hic belirtisi olmayan cok az yani herkeste akinti var göğüslerinde hassasiyet var var da var yani bende hicbisey yok gecmeyen bel agrim haric umarim vardir daha test yapmadim gecikmem olursa insallah o zmn yaparim

Back
X