Yaptım negatifTest Yaptın miiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım negatifTest Yaptın miiiii
Yapmadım, gecikme bekliycemTest yaptınız mı tekrar benim bat 14 Eylül bu sabah kaset test taptım Negatif
Hadi ya bekle bakalim doner belkiYaptım negatif![]()
BndeYapmadım, gecikme bekliycem
Bence biraz daha bekleyin çoğu erken gebelik testi bile yanılabiliyor biliyorum beklemek zor bu süreçte ama sonra yıkım olmasından iyidirKızlar bata 3 gün var ve hiçbir belirtim yok ebde ovulasyon testi vardı yaptım ve belli belirsiz çizgi çıktı görsel ekleyeceğim ama fotoğrafta belli olmuyor sizce umutlanmalı mıyım
Kan verdim inş öğlene kadar çıkar bekliyorumCnm bu test yalanci pozitflik veriyor bence baska markayla dene hep pozitif verdigi icin hamile olanlarda da veriyor ins vardir
İnsallah vardir cnm prodoctor ve freely yalancı veriyor yapan cok fazla burda yarisi hamile cikiyor yarisi cikmiyo ne yazikkiKan verdim inş öğlene kadar çıkar bekliyorum
Haziranda yapmıştım. Negatifti ve negatif göstermişti. Şimdi ilk dakikada gösterince bakalım hayırlısı.İnsallah vardir cnm prodoctor ve freely yalancı veriyor yapan cok fazla burda yarisi hamile cikiyor yarisi cikmiyo ne yazikki
Belirtim yok canım, umudum da yok açıkcası olursa bana da sürpriz olacak. Yurtdışı planım var iptal edeceğim eğer pozitifi görürsem. Görmezsem de kendimi onla teselli edeyim diyorumBnderegl olucam gibi hissediyorum ama bakalim belirtin var mi
Markayı ben denemedım ama bayağı belirgın gıbı 2 dk da olduysa inşallah hamılesinHaziranda yapmıştım. Negatifti ve negatif göstermişti. Şimdi ilk dakikada gösterince bakalım hayırlısı.
Valla ben hic yapmadım bekliyorum benimde bu ay diger aylara gore hic belirtim yoktu yani anlamadim acaba dedim sadece bel agrim var yumurtlamadan sonra baslayan ve artan baska bisey yokBelirtim yok canım, umudum da yok açıkcası olursa bana da sürpriz olacak. Yurtdışı planım var iptal edeceğim eğer pozitifi görürsem. Görmezsem de kendimi onla teselli edeyim diyorumben çok erken yaptım o testleri 2 test yaptım dpo 8 ve 10 da ikisi de negatifti. Kendime bir söz verdim bundan sonra en erken bat günü yapacağım. Çok strese soktu beni testler.
2 gün kaldı bata bakalım inşallah hayırlı haberler duyarızValla ben hic yapmadım bekliyorum benimde bu ay diger aylara gore hic belirtim yoktu yani anlamadim acaba dedim sadece bel agrim var yumurtlamadan sonra baslayan ve artan baska bisey yok
İnsallah cnm ya arada tam rahmimin ortasinda batma oluyo fln anlamadim netten baktim diyo hamilelikte normal fln ama regl olucak gibi hissediyorum2 gün kaldı bata bakalım inşallah hayırlı haberler duyarız
Ben de öyle bir şey olmuyor hiç kuzum belki gerçekten gebesindir sen ne zaman yapacaksın?İnsallah cnm ya arada tam rahmimin ortasinda batma oluyo fln anlamadim netten baktim diyo hamilelikte normal fln ama regl olucak gibi hissediyorum
Gecikmede iste belirtim yokki herkeste akinti göğüs hassasiyeti vs vs birsuru sey var bnde sade bel agrisiBen de öyle bir şey olmuyor hiç kuzum belki gerçekten gebesindir sen ne zaman yapacaksın?
Canım benim benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tek belirti adet gecikmesi oldu herkes aynı tepkiyi vermio ki kiminde yerleşme kanaması oluyor kiminde olmuyor adetin geciksin testini yap bakma bize belirtiler oldu diye bu sabırsızlık emin ol belirtim olmasaydı bu kadar unutlanmazdim bak adetim gecikti test yaptım erken kan verdim negatif ama halen adet olmadımGecikmede iste belirtim yokki herkeste akinti göğüs hassasiyeti vs vs birsuru sey var bnde sade bel agrisi
Bel ağrısı bile hissetmeden gebe olduğunu öğrenenler var canım. Hele burda okuya okuya insan damarında kanı bile hissetmeye başlıyorGecikmede iste belirtim yokki herkeste akinti göğüs hassasiyeti vs vs birsuru sey var bnde sade bel agrisi
DoğruBel ağrısı bile hissetmeden gebe olduğunu öğrenenler var canım. Hele burda okuya okuya insan damarında kanı bile hissetmeye başlıyorsanki belirti sanıyor.
Valla cnm hic belirtisi olmayan cok az yani herkeste akinti var göğüslerinde hassasiyet var var da var yani bende hicbisey yok gecmeyen bel agrim haric umarim vardir daha test yapmadim gecikmem olursa insallah o zmn yaparimCanım benim benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tek belirti adet gecikmesi oldu herkes aynı tepkiyi vermio ki kiminde yerleşme kanaması oluyor kiminde olmuyor adetin geciksin testini yap bakma bize belirtiler oldu diye bu sabırsızlık emin ol belirtim olmasaydı bu kadar unutlanmazdim bak adetim gecikti test yaptım erken kan verdim negatif ama halen adet olmadım
En mantıklısı kuzumValla cnm hic belirtisi olmayan cok az yani herkeste akinti var göğüslerinde hassasiyet var var da var yani bende hicbisey yok gecmeyen bel agrim haric umarim vardir daha test yapmadim gecikmem olursa insallah o zmn yaparim