Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
<2.11 mi yazıyordu sadece 2.11 mibenimde bat 13 regl 3 gün kala kan verdim 2.11 çıkmıştı 2 gün reglm gecikti test yapıyorum negatif çıkıyor pozitife döner mi sizce
Senin regl ne zmn normalde bgn muydu koyulasti derken beyaz krem gibi miAynı benimde su gibiydi koyulaştı bugün bakalım hayırlısı
Donebilir cnm gec dollenme vs olursabenimde bat 13 regl 3 gün kala kan verdim 2.11 çıkmıştı 2 gün reglm gecikti test yapıyorum negatif çıkıyor pozitife döner mi sizce
insallab cnm hayirlisi olsunGelişmeleri yazarsın canım hayrlısı inşaAllah![]()
Canım sen oldunmu adet aynı günümüz sanırım bende hesapladım tam bugün adet günüm ama sancılar arada geliyo gidiyor geçen ay erken olmuştum 3 gün ondan önceki ayda geç olmuştum o yüzden umutlanmakda istemiyorum hemen beklemedeyimDonebilir cnm gec dollenme vs olursa
insallab cnm hayirlisi olsun
Yok canım olmadım dün sabah kahvemsi lekelenme oldu akşamına devamı gelmedi namaza kalktığımda pembemsidi dedim herhalde sökülüyor tekrar uyandığımda kahvem pembemsi turuncu gibiydi yani sulu gibi boyle ama pede gecen fln yok sancim sadece solda varCanım sen oldunmu adet aynı günümüz sanırım bende hesapladım tam bugün adet günüm ama sancılar arada geliyo gidiyor geçen ay erken olmuştum 3 gün ondan önceki ayda geç olmuştum o yüzden umutlanmakda istemiyorum hemen beklemedeyim
Benimde sağda kasık ağrısı oldu ayy belkide seninki yerleşmenin lekelenmesidir inşallah öyledirYok canım olmadım dün sabah kahvemsi lekelenme oldu akşamına devamı gelmedi namaza kalktığımda pembemsidi dedim herhalde sökülüyor tekrar uyandığımda kahvem pembemsi turuncu gibiydi yani sulu gibi boyle ama pede gecen fln yok sancim sadece solda var
Ya regl gunum ya ondan umudum yok aslinda ortada kalmak da cok zor vallaBenimde sağda kasık ağrısı oldu ayy belkide seninki yerleşmenin lekelenmesidir inşallah öyledir
Artık bir an önce netlessede kurtulsam diyorum bilinmezlik daha zor ya içim içimi yiyorBenimde sağda kasık ağrısı oldu ayy belkide seninki yerleşmenin lekelenmesidir inşallah öyledir
Benim ilk cocukda regli günüm de gelmişti kahverengi idi ben hamile olduğumu biliyordum 3 gün kala regle öğrenmiştim doktor sonra progestan vermiştiYa regl gunum ya ondan umudum yok aslinda ortada kalmak da cok zor valla
Nasıl bir lekelenmeydi peki ne kadar sürdü benim dün sabah geldi akşamına devam etmedi bu sabahta pembemsi kahvemseydi yani sadece sildigim de geliyor kasıklarım da batma oluyor benim belim çok ağrıyor Yumurtlamadan beri hiç geçmedi zatenBenim ilk cocukda regli günüm de gelmişti kahverengi idi ben hamile olduğumu biliyordum 3 gün kala regle öğrenmiştim doktor sonra progestan vermişti
<2.11 mi yazıyordu sadece 2.11 mi
O zaman bence yükselebilir ki 2 gün 2 katı artmış olsa bile şu an hala 10 hcg altında olabilir. Ama bazılarında hızlı yükseliyor hcg bence test ile kontrole devam edin çizgi görürseniz kan verirsiniz. İnşaAllah vardır ve güzelce tutunurbaşında işaret yoktu hic
Senin regl ne zmn normalde bgn muydu koyulasti derken beyaz krem gibi
Evet canım krem gibi günüm yarınSenin regl ne zmn normalde bgn muydu koyulasti derken beyaz krem gibi mi
Test yapsanaaaaEvet canım krem gibi günüm yarın