- 29 Ağustos 2025
- 188
- 49
- 13
- 31
Canım naptın yaptın mı testYok cnm yapmicam yaeger lekenin devami gelmez se yapmayi dusunmuyorum dun kahvelik gelmişti bgn pembemsi olmus ama daha sökülmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım naptın yaptın mı testYok cnm yapmicam yaeger lekenin devami gelmez se yapmayi dusunmuyorum dun kahvelik gelmişti bgn pembemsi olmus ama daha sökülmedi
Cnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalimCanım naptın yaptın mı test
İnşallah bebiş seninle kalır kuzumCnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalim
İnsallah cnm insallah hayirlisi artikİnşallah bebiş seninle kalır kuzum![]()
AA çok sevindim umarım yükselir yaaa haber ver dualarım seninleCnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalim
Umarım tutunur bebeğin canımCnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalim
İnsallah cnm ya acaba ikinci kes mi yumurtladim diye dusunuyorum cunku bi ara ovulasyon koyuyken tekrar siliklesmisti o geldi aklimaAA çok sevindim umarım yükselir yaaa haber ver dualarım seninle
dün regl oldum maalesefO zaman bence yükselebilir ki 2 gün 2 katı artmış olsa bile şu an hala 10 hcg altında olabilir. Ama bazılarında hızlı yükseliyor hcg bence test ile kontrole devam edin çizgi görürseniz kan verirsiniz. İnşaAllah vardır ve güzelce tutunur![]()
Olabilir tabi belki adete yakın yumurtladin ay inşallah sağlıkla artsın ya..İnsallah cnm ya acaba ikinci kes mi yumurtladim diye dusunuyorum cunku bi ara ovulasyon koyuyken tekrar siliklesmisti o geldi aklima
Gecen yaptim cunku hatirliyorum pazar yâda pazartesi yumurtlamam olmus olabilir tekrar cunku onceki testlerim hep siliktiOlabilir tabi belki adete yakın yumurtladin ay inşallah sağlıkla artsın ya..
Baya geçmiş üstünden ama ,kimyasal değildi sanırım ,normal bı regl oldu benim için ,hayırlısı böyleymiş napalimAy cnm cok uzuldum ya Allah sabir versin tekrar yasatmasin insallah oyle bisey yoktur yerlesme flndir ne bilim
Değilmiş canım bildgin regl oldum bitti bile bakalım nasibimizde ne zaman olcakAy cnm cok uzuldum ya Allah sabir versin tekrar yasatmasin insallah oyle bisey yoktur yerlesme flndir ne bilim
Olabilir cnm simdi bana da aynisi deniyor nasil dondu regle senin leke olarak mi basladi yoksa direk regl gibj muBaya geçmiş üstünden ama ,kimyasal değildi sanırım ,normal bı regl oldu benim için ,hayırlısı böyleymiş napalim
Cidden coylecama ,netten almayı da düşünmüyorum açıkçası ,çünkü 2 ay kısa bi süre gibi görünebilir ama beni deli gibi yordu ,zihinden biraz daha toparladım yine mahfetmek istemiyorum çocukların okulu yemek iş derken mesguliyetim arttı biraz daha bedenen yorgunum ama zihnim rahatladı birazda en güzeli döngüyü farkedip beklemek geçerse belki bı test snra kan tahliliAy en ucuzu 50 tl çok pahalı eğer ki yine kendini durduramazsan internetten toplu alımla alıver bariama gerçekten en güzeli zamanı farklı şeylerle dolu dolu geçirirken döngünün geldiğini fark etmek. Bazen insana yapması gereken şeyleri bile yaptırtmıyor sürekli zihni meşgul ediyor bu hal. Ben de bu aydan sonra inşaAllah aynı şekilde karar verdim...
Valla ilk kahve telvesi gibiydi ,pütürlü ıslak kum gibi birşey akşama kadar öyle sürdü bı dus aldım yattım ertesi sabah normal regle döndüOlabilir cnm simdi bana da aynisi deniyor nasil dondu regle senin leke olarak mi basladi yoksa direk regl gibj mu
Hadi ya bnm o sekilde dgil suanlik insallah donmez ya Allahim valla tamam degerim dusuk ama bakalim ne olucak lekelenmem kesilirse bir hafta sonra kan vericem niyetim o ama bakalimValla ilk kahve telvesi gibiydi ,pütürlü ıslak kum gibi birşey akşama kadar öyle sürdü bı dus aldım yattım ertesi sabah normal regle döndü
Yaaa ne kadar sevindim ins senle olur bebisin benimde kasik ağrım geçti gibi daha olmadım ama bazen 1 hafta gecikmem oluyor diye yapmadım test bekliyorum. Kasik ağrım vardı demi senin benim 2 gündür gitti o ağrı bazen geceleri oluyor sadeceCnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalim
İnsallah vardir cnm bnde yaptim golge gordum ve lekelenme var diye gittim 11 cikti iste progestan basladi doktor baklim insallah sagliki ilerlerYaaa ne kadar sevindim ins senle olur bebisin benimde kasik ağrım geçti gibi daha olmadım ama bazen 1 hafta gecikmem oluyor diye yapmadım test bekliyorum. Kasik ağrım vardı demi senin benim 2 gündür gitti o ağrı bazen geceleri oluyor sadece
İnş canım dikkat et iş falan yapma. Kasik ağrım var mı halaİnsallah vardir cnm bnde yaptim golge gordum ve lekelenme var diye gittim 11 cikti iste progestan basladi doktor baklim insallah sagliki ilerler