• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Takviye vermedi bana git adetin 3. Günü gel dedi alttan muayene etti o kadar takviye folik asit ben kendim kullaniom
Bende geçen ay baktırdım sorun çıkmadı hormonlarda. Folik asit kullanıyorum aynı şekilde. Eylül bize şans getirsin inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci çocuk için geldim buralara 35 yaşındayım bir yıl önce korunmayı bıraktım 2 kez hamiel kaldım ilki kimyasal bir sonraki bundan 4 ay sonra oldu 12-13 hafta arası kalbi durdu anlamadık bile,daha bir ay dolmadı kaybedeli muhtemelen 10 eylül gibi adet olurum ama bu ay korunuyorum bir adet geçsin bir sorun yoksa öyle deneyeceğim kısmet artık yani diyeceğim hamile kalmak birşey değil sağlıklı ilerlemesi bir mucizeymiş ilk hamileleğim o kadar sorunsuz geçmişti ki böyle birşeyler olacağı insanın aklına gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin bir an önce sağlıkla hayırlısıyla 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci çocuk için geldim buralara 35 yaşındayım bir yıl önce korunmayı bıraktım 2 kez hamiel kaldım ilki kimyasal bir sonraki bundan 4 ay sonra oldu 12-13 hafta arası kalbi durdu anlamadık bile,daha bir ay dolmadı kaybedeli muhtemelen 10 eylül gibi adet olurum ama bu ay korunuyorum bir adet geçsin bir sorun yoksa öyle deneyeceğim kısmet artık yani diyeceğim hamile kalmak birşey değil sağlıklı ilerlemesi bir mucizeymiş ilk hamileleğim o kadar sorunsuz geçmişti ki böyle birşeyler olacağı insanın aklına gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin bir an önce sağlıkla hayırlısıyla 🙏🏻
Çok geçmiş olsun yavrunu bağışlasın sana ikincisi de kendini iyi ve hazır hissedince olsun aminnn ekmeği suyu bu dünyada oldu mu hiç bir şey engel olamaz

Merhaba bende ikinci çocuğu düşünüyorum spiral vardı çıkarttırdım bu ay şimdi regl oldum yumurtlama günü uygulamada 3 Eylül yazıyor ovülasyon testi aldım ilk defa yapıcam adet bittikten sonra başlıycam hayırlısı olsun hepimizin için inşallah güzel haberler alırız yumurtlama gününden kaç gün sonra erken gebelik testi yapılır

Merhaba bende ikinci çocuğu düşünüyorum spiral vardı çıkarttırdım bu ay şimdi regl oldum yumurtlama günü uygulamada 3 Eylül yazıyor ovülasyon testi aldım ilk defa yapıcam adet bittikten sonra başlıycam hayırlısı olsun hepimizin için inşallah güzel haberler alırız yumurtlama gününden kaç gün sonra erken gebelik testi yapılır
Merhabalar predictor early erken gebelik testi bende hep doğru sonuç verdi varsa var yoksa yok şeklindeydi adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim

14 gün sonra cnm

Merhaba kızlar Mart ayında düşük yaptım 4 aydır da deniyorum olmuyor 34 yaşındayım Eylül ayı mucize ayı olsun bekleyen isteyen herkese ovulasyon testi ile devam edeceğim 32 günde bir adet oluyorum bugün teste başladım benimle aynı veya benzer bir şekilde bekleyen varsa hadi birlikte bekleyelim belki birbirimize güç destek oluruz dua ederiz..
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun yormadan amin..
Sizin seferden sonra aramalarınız da bu kadar sürdüm ne kadar süre sonra düzene girdin

Aceleyle yazmiştim klavye hatası kusura bakmayın
Sizin kürtajdan sonra nekadar kanamaniz sürdü benim 2.5ay oldu kürtaj olalı kanamalarım hala ara ara devam ediyor tm durdu diyorum gene 1 2 damla geliyor
Estf cnm tahmin ettim kürtajdan sonra adet gibi 4 5 gün sürdü sonra 34 gün sonra normal adet oldun onun dışında olmadı ama muayane olmadin mi sonrasında ben 3 defa gittim rahim duvarına rahim içine baktılar sorun var mı durum nasıl diye elhamdülillah bir sorun yoktu

Estf cnm tahmin ettim kürtajdan sonra adet gibi 4 5 gün sürdü sonra 34 gün sonra normal adet oldun onun dışında olmadı ama muayane olmadin mi sonrasında ben 3 defa gittim rahim duvarına rahim içine baktılar sorun var mı durum nasıl diye elhamdülillah bir sorun yoktu
Yok kontrole falan hiç gitmedim kürtajdan sonra doktor gel demedi ben de gitmedim açıkçası korkuyorum artık gitmeye acaba fazla stres yaptığımdan bu kadar uzun sürüyordu bir şey anlamadım

Yok kontrole falan hiç gitmedim kürtajdan sonra doktor gel demedi ben de gitmedim açıkçası korkuyorum artık gitmeye acaba fazla stres yaptığımdan bu kadar uzun sürüyordu bir şey anlamadım
Canım benim doktorum iki defa çağırdı ikisinde de vajinal ultrason ile baktı korkma sonra pişman olmamak için bir görün bence

Back
X